Liverpool-seier kan koste Ince jobben

Rafael Benitez krysser fingrene for at Liverpool slår Blackburn i morgen, og at et nytt tap ikke koster Paul Ince jobben. Spanjolen liker nemlig ikke å se unge managere få sparken.

Engelske medier spekulerer i at en Liverpool-seier på Ewood Park i morgen fører til at Paul Ince får sparken som Blackburn-manager. Rafael Benitez håper imidlertid at han slipper å være den utløsende faktoren til at den tidligere midtbanespilleren mister jobben, selv om de røde skulle vinne i Lancashire-byen.

- Jeg kan ikke tillate meg selv å tenke på noe annet enn mitt eget lag. Mitt ansvar er å vinne hver kamp med Liverpool. Det vil jeg prøve å gjøre. Jeg ønsker Paul Ince lykke til i fremtiden, men bare etter denne kampen, svarte Benitez journalistene på Melwood i ettermiddag.

- Forhåpentligvis klarer vi å slå Blackburn, samtidig som Paul Ince beholder jobben, la han til.

- Paul er en ung manager, og han kan bli en veldig god manager med litt mer rutine. Det er en del av spillet å lære hvordan man skal styre et lag under press. Slikt må man ta tiden til hjelp for å lære.

- Blackburn er i feil ende av tabellen, og har akkurat røket ut av Carling Cup. Derfor må vi spille opp mot vårt beste mot dem.