Liverpool sirkler inn Keane

Robbie Keane er blitt Liverpools umiddelbare transfermål etter at det er stillstand i forhold til kjøp av Gareth Barry, som i går ble skadet på trening.

Flere engelske aviser skriver i dag at Liverpool nå jobber hardt for å prøve å sikre seg Robbie Keane i løpet av de nærmeste dagene. The Times mener at Rafael Benitez har gitt sitt styre beskjed om at han ønsker at en overgang for angriperen skal sluttføres innen neste uke.

The Times antyder at prislappen på Keane vil ende på om lag £18M.

Rafa ønsker fortsatt å sikre seg Gareth Barry, og at man finansierer dette ved å la Xabi Alonso gå, men siden Liverpool og Aston Villa ikke greier å bli enig om en overgangsum for førstnevnte er nå fokuset blitt satt på Keane.

Bare for å utvide såpeoperaen ytterligere ble Gareth Barry i går skadet i foten under trening og er helt uaktuell til lørdagens kamp i Intertoto mot Odense, hvis han skulle ha blitt vurdert til det. Barry er ventet å være ute i om lag en uke. Steve Finnan, som kan bli en del av en fremtidig handel av kapteinen til Aston Villa, er også skadet. Iren er nå tilbake på Merseyside etter å ha fått en lårskade.

Rafa skal fortsatt være interessert i å selge Xabi Alonso etter at en mulig transaksjon til Juventus strandet. Fenerbache har sagt seg interessert, og Atletico Madrid er en annen klubb som sies å vurdere muligheten for å legge inn et bud på midtbanespilleren.