Liverpool tester 11-åring

11 år gamle Brad Lyons er på sitt andre treningsopphold på akademiet denne uken. Flere klubber ligger langflate etter nord-iren. Djibril Cissé nær en låneavtale med Sunderland.

11-årige Brad Lyons fra den vesle byen Ballymoney i Nord-Irland er for tiden på sitt andre treningsopphold hos Liverpool. Det melder Ballymoney & Mole Times. Gutten var på et lignende opphold på akademiet også i mai. Da gjorde han det så bra at han ble invitert tilbake nå i august.

Lyons, som er Manchester United-supporter, ankom akademiet i Kirkby på mandag og trener nå med jevnaldrende Liverpool-spillere denne uken. Han skal så videre til lignende prøvespill hos Blackburn og Aston Villa.

- Brad gjorde det så bra sist han var på akademiet at Liverpool ønsket ham tilbake så snart som mulig. Han blir der til fredag, før han skal videre til prøvespill med Blackburn Rovers. Han vil også trene hos Aston Villa i noen dager før han reiser hjem til skolestart, sier faren Alan til lokalavisen.

Stortalentet har også vært på lignende opphold i Southampton og Manchester United. 11-åringen har spilt for Riada Soccer School de to siste sesongene, og laget hans spilte seg helt frem til finalen i Northern Ireland Boys Cup i fjor. I sommer har han sluttet seg til Linfields U13-lag, og kommer trolig til å spille for dem kommende sesong.

Cissé på vei til Sunderland
Olympique Marseille melder at tidligere Liverpool-spiss Djibril Cisssé skal være i ferd med å slutte seg til Sunderland på en ettårig låneavtale.

- Olympique Marseille og Sunderland er i prinsippet enige om en låneavtale der Djibril Cissé blir lånt ut til den engelske lubben for kommende sesong, siteres Marseille-president Pape Diouf på klubbens offisielle nettside.

- Noen detaljer gjenstår før låneoppholdet kan bekreftes, legger han til.