Liverpool til Oslo mandag

Det er snart klart for kamp i Oslo. Husk Supportertreffet mandag kveld. På tirsdag legger vi opp til at flest mulig røde samles i sentrum.

Mandag ettermiddag lander Liverpool Football Club i Norge og spiller sin første offisielle kamp her til lands siden 2000. På 90-tallet spilte de røde nesten treningskamp i Oslo hver sommer. De tidene er nå forbi. Derfor er det hyggelig at klubben prioriterer å spille i Norge når anledningen byr seg, og de somrene klubben ikke reiser på turne til Østen eller Amerika.

Det blir store dager for mange røde når Liverpool FC gjester hovedstaten. Fra mandag klokken 14 på Rockefeller har Supporterklubben "Åpent Hus" for alle aldersgrupper. Uformell sammenkomst med passende musikk/DVD og mulighet til å bli kjent med andre røde. KopShop og andre sammarbeidspartnere er tilstede. Dette varer frem til klokken 17.00 - da det blir lydprøver og rigging av teknisk utstyr til Supportertreffet senere på kvelden.

Det er solgt over 600 billetter til Supportertreffet mandag kveld. Rogan Taylor og ShareLiverpoolFC blir blant annet med, og kommer til å holde et innlegg om status og hvordan de ser for ser det fremtidige eierskapet til Liverpool Football Club. Det blir også mulighet til å stille spørsmål fra salen.

Når det gjelder billetter til treffet er det fortsatt billetter igjen. Disse selges på døra mandag kveld .

Sjekk oppdatert info om Treffet

Tirsdag = Spikersuppa
Kampen starter klokken 19.00 - portene åpens ca 1,5 timer tidligere.
LFC skal ha en lukket trening på formiddagen. Vi andre møtes i Spikersuppa. Her åpner Saras Telt dørene for oss klokken 11.00 og det blir garantert stinn brakke. Prisene som gjelder vil være:

Carlsberg flaskeøl til 42,-
Liverpool pizza til 98,-
Liverpool burger til 98,-
Trubadur spiller (vi har like store forventninger som deg!)
LFC DVD-er på storskjerm.
KopShop

Og husk altså kampstart - klokken 19.00. Det er oppoverbakke til Ullevaal...

Sanger
Stavanger Liverbirds sendt oss en oversikt over sangene som finnes på deres nettsted. Her er det også link til YouTube på de fleste tekstene. Klikk her.

Sjekk også Red And White Kop for sangtekster.