Liverpool v Crewe i Carling Cup

Liverpool møter Crewe Alexandra i 3.runde av Carling Cup. Kampen spilles 23. eller 24. september. Juniorene håper å følge opp god start når de møter Coventry i dag.

Hjemme mot Crewe i Carling Cup
Liverpool har trukket hjemmekamp mot Crewe Alexandra i 3.runde av Carling Cup. Kampen spilles på Anfield 23. eller 24. september.

Fullstendig trekning:
Arsenal v Sheff Utd
Brighton or Man City v Derby
Burnley v Fulham
Portsmouth v Chelsea
Blackburn v Everton
Rotherham v Southampton
Swansea v Cardiff
Ipswich v Wigan
Stoke v Reading
Leeds v Hartlepool
Watford v West Ham
Man Utd v Middlesbrough
Liverpool v Crewe
Aston Villa v QPR
Sunderland v Northampton
Newcastle v Tottenham


U18 borte mot Coventry

Liverpools juniorlag spiller i dag sin andre ligakamp for sesongen, etter å ha vunnet 4-3 mot Crystal Palace i serieåpningen sist helg. Trener Hugh McAuley disponerer flere gode offensive spillere, men han innrømmer samtidig at det er mye å jobbe med defensivt.

- Det var en flott start for oss mot Palace og vi spilte spesielt bra før pause i den kampen, sier Hughie til Liverpools hjemmeside.

- Vi har scoret mye mål noe som alltid er hyggelig. Pourie (bildet) har startet virkelig bra, mens Alex Kacaniklic gjorde det godt på venstrekanten.

- Vi er et offensivt lag. Det vi er bekymret over er forsvarspillet og det var mye som kunne vært gjort bedre mot Palace. Du begynner ditt forsvar lengst fremme og alle må hjelpe til, og vi har arbeidet med det på trening denne uka.

- Vi blir åpne til tider fordi vi har så mange spillere som ønsker å bli med framover. Vi ønsker å se at spillere uttrykker seg på banen og vi vil alltid skape mange sjanser. Hvis vi greier å være effektive foran mål vil vi trolig score fire eller fem ganger i hver kamp.

- Vi har en spiller eller to som vi tror kan gjøre det godt i fremtiden, men de må fortsatt lære og holde nivået oppe.

- Møtet med Coventry er noe vi ser fram til. De spilte uavgjort 1-1 mot Blackburn sist uke og er i likhet med oss et lag som liker å spille god fotball.

Venstreback Shane O?Connor er ute etter å ha fått en lyskestrekk mot Crystal Palace, mens Kacaniklic og keeper Deale Chamberlain er opptatt med landslagspill. Thomas Ince, sønn av Paul, vil trolig erstatte Alex Kacaniklic på venstresiden.