Lucas glad for roteringen

Brasilianske Lucas Leiva er godt fornøyd med egen innsats så langt i sesongen, og roser Rafael Benitez for rotasjonspolitikken som har gitt ham mulighet til å vise talentet sitt.

Roser rotasjonspolitikken
Liverpools brasilianske middtbanespiller Lucas Leiva roser Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk, som har gitt ham muligheten til å vise fram talented sitt I Premier League.

Lucas ankom Anfield for 7 millioner pund i somemr fra brasilianske Gremio og har siden det slått seg inn på Liverpools midtbane, som er full av superstjerner. En stor prestasjon av 21-åringen.

Nå går han ut med en varm takk til Benitez.

- Hadde det ikke vært for sjefens konstante skifter på laget, så hadde jeg aldri hatt muligheten til å få spille sammen med spillere som Steven Gerrard, Xabi Alonso og Javier Mascherano, sier Lucas.

- Gerrard  er ansiktet til Liverpool FC. Det er det ikke noen tvil om, sannsynligvis ansiktet til engelsk fotball, sier Lucas til globoesporte. Vi kan spille sammen og har allerede gjort det med suksess. Rafa har en filosofi om å rotere, noen ganger med fire spillere fra kamp til kamp. Dette systemet har jeg dratt fordel av, siuer Lucas.

Til tross for at han har spilt en viktig rolle i laget i både ligaen og i Champions League, innrømmer Lucas at han kjempet en hard kamp da han ankom Merseyside.

- Jeg må innrømme at jeg slet en del i starten. Men jeg kom til at det ikke var noe å være redd for. Alle her har to bein. Alle starter på likt. Jeg kom over den første respekten da jeg innså hva det egentlig var jeg hadde oppnådd. Jeg hadde gjort det stort ved å bli tatt ut i troppen til Brasil. Nå har jeg fått mange sjanser i Liverpool til å vise hva jeg er god for. Alle her har behandlet meg på beste måte, sier Lucas Leiva.