Lucas har store planer

Lucas Leiva vil vinne OL-gull med Brasil, spille seg til regelmessig plass i Rafas startellever og hente Premier League-tittelen hjem til Anfield.

Lucas Leiva håper å få spille mer for Liverpool den kommende sesongen, og midtbanespilleren vil gjerne hjelpe Liverpool til topps i Premier League. 21-åringen kommer til å miste de første ukene av sesongen grunnet spill for Brasil i de olympiske leker. Men når han returnerer fra Kina, vil han kjempe for å ta en regelmessig plass i Rafael Benítez' startellever.
- Selvsagt vil det bli vanskelig, men jeg vil prøve mitt beste, uttaler Lucas, som startet 12 ligakamper forrige sesong.

- Vi hadde en god andre halvdel av sesongen, men vi vant ikke tittelen. Forhåpentligvis kan vi vinne ligaen i år, og det er vår utfordring nå.

- Jeg tror det å vinne ligaen er det viktigste fordi det har gått 18 år siden sist vi vant den.

- Fokuset er på å vinne noe, men det viktigste nå er Premier League.

Lucas ønsker svært gjerne å ta del i kampen om ligagullet, men akkurat nå prioriterer Lucas OL med Brasil. Brasil ha faktisk aldri gått til topps i den olympiske fotballturneringen.
- Selvsagt vil Liverpool ønske at jeg spiller i Liverpool fordi jeg mister noen kamper, noen viktige kamper, men de vet at dette (OL) er viktig for meg og for landet.

- Forhåpentligvis vinner vi gullet. Så kan jeg returnere til Liverpool og tenke på Premier League, Champions League og de andre cupene.

Brasil blir ansett som en av favorittene i Beijing. Den tidligere Gremio-spilleren vet at det ikke blir lett å leve opp til forventingene.
- Det er godt å være favoritter, men nå må vi bare tenke på å ta én kamp av gangen.

- Det er vanskelig, men nå har vi fokus på våre to privatkamper mot Singapore og Vietnam. Deretter får vi tenke på de olympiske leker.

- Det er normalt å se på Brasil som favoritter. Vi får ta det kamp for kamp og forsøke å gjøre vårt beste.