Lucas ønsker å bidra til gruppeseier

Lucas Leiva ønsker å bidra til at Liverpool vinner gruppe D i Champions League. Brasilianeren får trolig en sjelden sjanse fra start i kveldens kamp mot PSV i Eindhoven.

Mye tyder på at Lucas Leiva starter en Liverpool-kamp for syvende gang denne sesongen mot PSV Eindhoven i kveld. Brasilianeren gjentok på gårsdagens pressekonferanse at de røde ønsker å vinne gruppe D ved å slå PSV.

- Ingen vet hvem vil vil møte i neste runde, ettersom mye ikke er avgjort i de andre gruppene. Vi vet hvor viktig det vil være for oss å spille på Anfield i den siste kampen i neste runde, så derfor tar vi sikte på å vinne kveldens kamp.

Lucas hadde også noen ord på lager til sine kritikere, etter at deler av Anfield-publikumet åpenlyst frydet seg da han ble byttet ut mot Fulham.

- Jeg har vært igjennom en vanskelig periode, og spesielt etter kampen mot Fulham. Vi spilte på hjemmebane, og klarte ikke å score. Jeg ønsker egentlig bare å bekymre meg for hva vi oppnår som lag. Jeg ønsker å forbedre mitt spill og hjelpe laget i toppen av Premier League, og forhåpentligvis kan vi vinne vår gruppe i Champions League.