Lucas sikter mot finale

Lucas Leiva har aldri spilt på Wembley. Derfor håper han at Liverpool går hele veien til finalen i årets utgave av Carling Cup. Ekstrapakkene mot Chelsea utsolgt.

Liverpool møter Tottenham i 4. runde av Carling Cup på White Hart Lane i morgen. De røde møtte også Spurs på vei til ligacupfinalen i 2005. Da ble finalen spilt på Millennium Stadium i Cardiff.
  
En seier mot Tottenham vil gi kvartfinaleplass og altså to hindre unna en Wembley-finale for første gang siden 1996.
  
- Jeg har aldri spilt på Wembley, og forhåpentligvis vil jeg få muligheten, men vi er bare i starten av Carling Cup, uttaler Lucas til Liverpoolfc.tv.
  
- Jeg vet at det er en meget berømt stadion. Noen av Brasils landskamper har blitt spilt der, men jeg har aldri hatt muligheten til å spille i en av dem. Forhåpentligvis kan jeg spille i finalen!
  
Avansement i Carling Cup gir mulighet for flere av spillerne som ikke spiller regelmessig til å vise seg frem for Rafael Benítez. Lucas scoret seiersmålet mot Crewe i 3.runde. 21-åringen håper på mer av det samme på onsdag kveld.
- I Brasil scoret jeg mål. Jeg fikk åtte nettkjenninger i min beste sesong, sier Lucas.

- Jeg kunne ikke komme inn i straffefeltet så mye forrige sesong, fordi jeg tilpasset meg spillet her. Det er helt forskjellig med tempoet  her. Men denne sesongen kan jeg komme mer inn i feltet og forhåpentligvis score noen mål.
  
- Carling Cup er en mulighet for oss til å vise hva vi kan gjøre. Det er en mulighet ikke bare for meg, men for alle spillerne og klubben. Carling Cup er ikke like viktig som Premier League, men når du spiller for en klubb som Liverpool har du lyst til å vinne alle trofeer.

Ekstrapakkene til Chelsea utsolgt
Sabra er nå utsolgt på ekstrapakker til Liverpool-Chelsea.