Lucas takker Rafa for tillit

Lucas Leiva takker Rafael Benítez for tilliten manageren har gitt ham til tross for svak form tidligere i høst. Martin Atkinson dømmer mot Preston. MBE til Marina Dalglish. Godt Nytt År!

Lucas Leiva viste svak form i høst, spesielt i kampene mot Tottenham (Carling Cup) og Fulham. I de siste ukene har imidlertid brasilianeren stått for noen flotte opptredener, og var en av Liverpools beste i bortekampen mot Newcastle. Midtbanespilleren er svært takknemlig for tilliten Rafael Benítez har vist  ham.
- Jeg er fornøyd med mine prestasjoner. Jeg får flere spilleminutter og jeg tar god nytte av det, uttaler Lucas ifølge skysports.com.

- Men jeg må takke manageren min for den tilliten han har gitt meg.

Liverpool går inn i det nye året på 1.plass i Premier League. Lucas har stor tro på at dette virkelig kan være Liverpools år.
- Jeg ser ikke at Chelsea eller Manchester United har det samme potensialet som det vi har i år.

Atkinson dømmer 3.runde
Martin Atkinson er satt opp til å dømme Preston-Liverpool i FA-cupens 3. runde førstkommende lørdag. Yorkshire-dommeren har kun ledet ett Liverpool-oppgjør tidligere denne sesongen, 0-0 mot Aston Villa. Forrige sesong var han i aksjon fem ganger da de røde spilte, med to seirer, én uavgjort og to tap som resultat. Begge tapene kom i de nasjonale cupene, 0-2 mot Chelsea i Carling Cup og 1-2 mot Barnsley i FA-cupen. Atkinson har delt ut 41 gule kort og ingen røde kort på 14 Premier League-kamper denne sesongen. Det gir et snitt på 2,93 kort pr. kamp.

MBE til Marina Dalglish
Marina Dalglish, kona til Kenny Dalglish, ble i dag belønnet med MBE (Member of British Empire) av dronningen for sine tjenester for kreftpasienter på Merseyside. Hun kom på listen over æresbevisninger fem år etter at hun fikk diagnosen brystkreft. Firebarnsmoren gjennomgikk en operasjon og måneder med kjemoterapi før hun vant kampen mot sykdommen. Hun startet så et veldighetsprosjekt, og etter tre år ble et nytt kjemoterapisenter til en verdi av £2M åpnet på University Hospital Aintree. Kenny Dalglish har allerede fått MBE for sine tjenester innen fotballen.

Godt Nytt År!
Liverpool.no og LFCSCSB ønsker alle sine lesere/medlemmer et riktig godt og fremgangsrikt nytt år!