Målløs omgang for Németh

Németh kom ikke på scoringslista da Ungarn slo San Marino 5-0 i en EM-kvalifiseringskamp for U21-lag. Seier for Ajdarevic. Tap for O'Connor. Ingen kamper for Dalla Valle.

Krisztián Németh spilte første omgang for Ungarn U21 i en EM-kvalifiseringskamp mot San Marino U21 i Budapest. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause etter scoring av Róbert Feczesin. Fem minutter etter sidebyttet økte samme mann til 2-0. Ungarn scoret ytterligere tre mål de siste ti minuttene, og vant dermed 5-0.

Seier for Ajdarevic
Astrit Ajdarevic ble byttet ut etter 76 minutter da Sverige U19 vant 2-0 mot Polen U19 i en privatlandskamp på Torvallen i Ope. Lagene møtes igjen på Hofvallen i Östersund på torsdag.

Tap for O'Connor
Irland arrangerer denne uken en firenasjonersturnering for U19-landslag. Shane O'Connor var ikke på banen da Irland tapte 0-1 for Portugal i går. I dag spilte venstrebacken samtlige minutter mot Ukraina, men kunne ikke forhindre at det ble et nytt 0-1-tap. I siste kamp på torsdag venter Spania som står med seks poeng på to kamper.