Man City med bud på Benayoun?

Engelsk nettavis melder at Manchester City har budt £6M for Yossi Benayoun. Spirit of Shankly med egen nettside. Stem på Kenny Dalglish eller Ian Rush.

Mail Online hevder nå sent i kveld at Manchester City har lagt inn et bud på £6M for Yossi Benayoun. Samme kilde meldte tidligere i kveld at West Ham vurderte å hente israeleren tilbake til London, men Hammers er neppe i stand til å matche budet som Man City angivelig har lagt inn.

Dersom disse rapportene medfører riktighet, må nå Rafael Benitez vurdere som han skal takke ja til en profitt på £1M på ett år for Benayoun eller beholde israeleren. Benitez trenger som kjent penger til å kjøpe Gareth Barry.

Spirit of Shankly på internett
Supporterunionen Spirit of Shankly har lansert sin egen webside på internett. Adressen er www.spiritofshankly.com. Her kan du melde deg inn i supporterunionen, og lese siste nytt om dens gjøren og laden.

Stem på Kenny Dalglish eller Ian Rush
Guardian gjennomfører for tiden en avstemning over hvem som har vært den beste britiske fotballspilleren de siste 50 årene. Fem kandidater er nominert, og to av disse er forhenværende Liverpool-spillere. Kandidatene er: Gordon Banks, Bobby Moore, George Best, Kenny Dalglish og Ian Rush. Du kan avgi din stemme for King Kenny eller Rushy her: http://www.guardian.co.uk/football/poll/2008/jul/29/greatest.footballer?gusrc=rss&feed=football

For øyeblikket leder King Kenny avstemningen suverent, med George Best på en like klar andreplass.