Man City res - Liverpool res 1-0

Reservene tapte sin andre kamp på rad da en tidlig scoring fra Sturridge var kampens eneste mål. Prøvespiller Medi Abalimba imponerte ikke.

Prøvespiller Abalimba spiller ute på Liverpool høyreside i regnværet i Manchester.

1.omgang:

7.min:  City slår en corner fra høyre og en av de lyseblå får en fri heading inne i feltet, men de røde redder på streken og får avklart.

13.min:  1-0 STURRIDGE - Forsvaret til Liverpool greier ikke å håndtere et godt slått frispark fra høyrekanten, og ballen ender hos Sturridge som fra kort hold kan sende ballen over streken.

17.min:
 Liverpool har hatt store problemer med dødballen til City og brasilianske Glauber Berti får tatt sikte etter en corner, men ballen går en liten meter utenfor krysset.

21.min:  Mikel San Jose får kampens første advarsel, da han går litt hardt inn i ryggen på Sturridge.

22.min: City får frispark etter fellingen av San Jose om lag 30 meter unna mål, og Marshall skyter like over.

33.min:  Liverpool bryter på egen halvdel, Jay Spearing spiller en god ball fram til David N'Gog som skyter fra nokså skrå vinkel ved kanten av straffefeltet. Ballen går på utsiden av nettveggen.

36.min: Liverpool får frispark på drøyt 20 meter etter at Pacheco er blitt felt. Spanjolen tar selv frisparket, men nokså svakt et par meter over.

Pauserapport: Et aggresivt hjemmelag var best de første 20 minuttene og kom til flere dødballer som skapte problemer for Liverpool. Trener Gary Ablett var flere ganger uvanlig høyrøstet ute på sidelinjen. De røde har etterhvert kommet noe mer med i kampen uten å skape sjanser av betydning. Farligst har det vært når Vincent Weijl et par ganger har kommet fram på venstresiden og fått slått innlegg med sin presise venstrefot. Prøvespiller Abalimba fra Kongo er en liten og kvikk spiller som liker å komme inn fra høyrekanten, men har ikke greid å sette sitt preg på en kamp hvor Rafa Benitez sitter på tribunen.

2.omgang:

46.min:
 Bruna inn for N'Gog for Liverpool ved starten av 2.omgang.

51.min:  City kommer fram på sin høyreside, legger inn til store Sturridge som står helt alene foran mål, men Darby redder på streken etter at ballen har gått forbi keeper Gulacsi.

58.min:
Endelig greier Liverpool å legge litt press på forsvaret til Manchester City, men et langt angrep avsluttet med at Pacheco avblåses for hårfin offside etter en stikker fra Spearing.

62.min:  Skadeforfulgte Duran inn for Abalimba.

66.min: En corner fra Pacheco havner i returrommet, men Bruna treffer ikke målet når han må skyte hurtig.

71.min: Brukbart skuddforsøk av Plessis fra 20 meter da han hardt sender ballen rett på keeper. Burde nok ha heller ha spilt Weilj i en god posisjon ute på venstrekanten.

72.min:  Slovakiske Weiss med en sterk forsering for City, før han spiller fra høyrebacken Logan. Sistnevnte skyter imidlertid nokså svakt utenfor bortre stolerot fra en god posisjon.

76.min:  San Jose header bakover uten å se seg for, og Daniel Sturridge var alene igjennom. Gulacsi gjorde en god jobb da han fikk forstyrret spissen slik at han ikke for avsluttet skikkelig.

77.min:  I et stadig sterkere regnvær får City en ny sjanse dypt inne i feltet, men igjen gjør Gulacsi en god redning.

80.min:  Weiss hos City kommer i dommerens bok.

Sluttrapport: En noe bedre 2.omgang av Liverpool, hvor det var nokså jevnt spillemessig men Manchester City fortsatt hadde de farligste sjansene. Keeper Gulacsi gjorde en bra jobb og vi synes San Jose var best i forsvaret, i hvert fall inntil han var heldig som ikke ga bort en scoring med et svakt tilbakespill. Jay Spearing hadde en solid 2.omgang, mens Weijl på venstrekanten hadde noen fine glimt. Totalt sett var imidlertid dette en skuffelse, og mer etablerte spillere som Insua og Plessis vil ikke ha imponert Rafa Benitez på tribunen. Prøvespiller Abalimba ble for lett på dette nivået.