Man Utd uten Ferdinand?

Liverpool kan komme til å møte et Manchester United uten Rio Ferdinand på søndag. Stopperen sliter med en ryggskade. Agger ble operert av dansk spesialist.

Liverpool kan komme til å møte et Manchester United uten Rio Ferdinand i midtforsvaret i søndagens kamp på Old Trafford. Stopperen sliter nemlig med en ryggskade, og spilte ikke mot Bolton i går kveld.

United-manager Alex Ferguson startet gårsdagens kamp med et forsvar bestående av Owen Hargreaves på høyreback, John O'Shea på venstreback, mens duoen Nemanja Vidic og Gerard Pique utgjorde midtforsvaret. Karer som Patrice Evra og West Brown ble hvilt med tanke på Liverpool-kampen, men Brown erstattet Vidic et stykke ut i andre omgang. Serberen blødde nemlig fra nesen, og man fikk ikke stoppet blødningen.

- Vi gjorde store forandringer på laget, og jeg mener det var nødvendig ettersom Rio Ferdinand er tvilsom til søndagens kamp. Vi måtte finne ut om unge Gerard Pique var klar for større oppgaver, uttalte Ferguson til MUTV etter at Bolton var slått 2-0.

- Vi ønsket også å hvile Wes Brown i tilfelle Rio ikke blir klar til søndagens kamp. Han er et godt alternativ som midtstopper. Vi prøvde Owen Hargreaves som høyreback, men vi kan benytte John O'Shea der på søndag og kjøre Patrice Evra inn på venstre. Det var viktig å få teste ut ting mot Bolton med tanke på Ferdinands skade, la han til.

Agger ble operert i Danmark
Liverpool Daily Post avslører i dag at Daniel Aggers operasjon på mandag ble foretatt i Danmark, og kirurgen var spesialisten Eilif Larsen. En mann som er kjent for å operere lignende skader hos ballettdansere.

Larsen er også identisk med Brøndbys klubblege.

- Alle her vet at Larsen er mannen som kan få skikk på Aggers fot. Ballettdansere pådrar seg slike metatarsalskader hele tiden, og Larsen er legen som er mest berømt for å operere dem. På grunn av dette er det også en rekke danske fotballspillere som oppsøker ham, siteres en kilde i Danmark.