Mange røde skal i aksjon i kveld

En rekke Liverpool-spillere skal i aksjon i privatlandskamper i kveld. Skotte skal spille Shankly i nytt teaterstykke om managerlegendens siste dager som Liverpool-manager.

I kveld er det som kjent full runde med privatlandskamper rundt om i verden, og Rafael Benitez må nok en gang gjennom en nervøs venteperiode for å se om hans stjerner returnerer helskinnet til Melwood foran en viktig ligakamp.

Steven Gerrard og Peter Crouch befinner seg i Paris, der England møter Frankrike. I Spanias tropp til kampen mot Italia finner vi hele fire Liverpool-spillere: Fernando Torres, Pepe Reina, Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa.

Samtidig skal John Arne Riise i aksjon for Norge i Montenegro, mens Lucas Leiva er aktuell for Brasils mannskap mot Sverige. Sistnevnte kamp spilles på Arsenals Emirates Stadium.

Yossi Benayoun er hjemme i Israel, der Chile er motstander i Tel Aviv. Ryan Babel befinner seg i Wien, der Nederland møter Østerrike.

Javier Mascherano er som kjent uaktuell for søndagens Merseyside-derby grunnet det røde kortet han pådro seg på Old Trafford. Han får imidlertid matchtrening når Argentina møter Egypt i Kairo i kveld.

Andriy Voronin er i Kiev i forbindelse med Ukrainas kamp mot Serbia, mens Martin Skrtels Slovakia også spiller hjemme. Motstander er Island.

Skotte skal spille Shankly
Den skotske skuespilleren Jonathan Watson har fått rollen som Liverpools legendariske manager Bill Shankly i en ny teaterforestilling som tar for seg Shanks' siste dager som Liverpool-manager. 51-åringen ble presentert for media på Anfield i dag av produsentene bak The Shankly Show. Forestillingen vil ha premiere i Liverpool Olympia torsdag 24.april.