Martin i Leicester ut sesongen

David Martins låneopphold i Leicester ser ut til å bli forlenget ut sesongen. Juande Ramos ikke spesielt glad for å trekke Liverpool.

Lokalavisen Leicester Mercury melder at Leicester City er i ferd med å komme til enighet med Liverpool om å utvide målvakt David Martins låneopphold på Walkers Stadium ut sesongen. Martin sluttet seg til Leicester i begynnelsen av august, og låneperioden skulle opprinnelig avsluttes i januar.

22 år gamle Martin spiller trolig sin 18. Leicester-kamp mot Peterborough i morgen.

- Jeg er henrykt over at det ser ut til at vi får beholde David. Jeg tror Liverpool er glade for at han får verdifull erfaring. Like viktig er det at David er glad for å kunne fortsette hos oss, sier Leicester-manager Nigel Pearson.

- Det er god konkurranse om keeperplassen, og David har gjort det svært bra hver gang han har fått sjansen. Det er bra for oss.

Ramos frykter Liverpool
Den ferske Real Madrid-manageren Juande Ramos var ikke akkurat storfornøyd med å trekke Liverpool i 1/8-finalen i Champions League. Den tidligere Tottenham-manageren hadde håpet å unngå de engelske lagene, men han tror heller ikke at Rafael Benitez vil være spesielt fornøyd med trekningen.

- Vi ønsket oss ikke akkurat det laget vi fikk, men det antar jeg gjelder for dem også. Rafael Benitez kjenner Real Madrid svært godt, og jeg kjenner Liverpool og Benitez godt fra min tid i England, uttalte Ramos til spanske reportere etter trekningen.

- Liverpool er et komplett og vanskelig lag å møte. De har flere veldig gode spillere. Men Real Madrid kan ikke frykte noen, og vi har like gode sjanser som dem til å avansere, avsluttet han.