Mascherano begynner å bli utålmodig

Javier Mascherano ønsker seg fast kontrakt med Liverpool nå, og frykter han må forlate Anfield fordi amerikanerne sitter på gjerdet. Wigan med dårlig statistikk mot toppklubbene. Welsh til Chester.

Javier Mascherano gjentar sitt ønske om å bli i Liverpool i dagens Liverpool Daily Post. Faktisk ber han på sine knær til de amerikanske eierne om å få bli værende i klubben. Men argentineren innrømmer samtidig at tiden er i ferd med å renne ut med tanke på at det nå gjenstår mindre enn seks måneder av det 18 måneder lange låneoppholdet. Det betyr nemlig at han nå står fritt til å begynne å forhandle med andre klubber.

Liverpool har allerede blitt enige om en £17M-avtale med midtbanespillerens eiere, og 23-åringens kontrakt er også ferdigforhandlet. Det er hevet over tvil at manager Rafael Benitez ønsker å beholde spilleren, men klubbens amerikanske eiere ønsker å vente til sommeren før de bestemmer seg om de vil tilby Mascherano en permanent kontrakt. Ettersom Barcelona skal stå klar med en kontrakt i kulissene kan dette vise seg å være gambling på høyt nivå.

- Det er klart at etter som tiden går vil det bli vanskeligere for meg å bli i klubben, da jeg trenger å få ordnet opp i fremtiden min. Dette er en virkelig vanskelig situasjon for meg, og jeg har snakket mye om at jeg ønsker å bli i klubben. Men nå avhenger ikke dette av meg lenger, siteres Mascherano i dagens Daily Post.

- Jeg har gjort alt jeg kan for å få bli, men nå må eierne bestemme seg for om de vil kjøpe meg eller ikke. Dette må de gjøre nå.

- Jeg ønsker å takke alle i Liverpool, for de har fått meg til å føle meg hjemme. Jeg har gått fra å være i West Ham, hvor ting ikke fungerte for meg, til å bli virkelig lykkelig i Liverpool. Jeg ønsker å bli her, men dette er ikke opp til meg lenger, og som sagt blir det stadig vanskeligere å vente ettersom tiden går. Jeg må få klarhet i fremtiden min, sier mannen som liverpool.no kåret til Liverpools beste for sjuende gang denne sesongen mot Manchester City på søndag.

Bare Steven Gerrard med åtte har fått flere bestemannspriser på liverpool.no.

Wigan sliter mot storklubbene
Liverpools motstander i morgen kveld, Wigan, har fortsatt til gode å slå noen av Premier Leauges fire største klubber, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United. Lancashire-klubben har hatt 20 forsøk siden opprykket i 2005, noe som har resultert i 20 strake tap.

- Liverpool er et klasselag, og har alltid vært det. De har en £25M-spiss i Fernando Torres og en £35M-midtbanespiller i Steven Gerrard. Skal vi få med oss poeng fra denne kampen må vi forsvare oss godt, det er sikkert, konkluderer Wigan-manager Steve Bruce.

Welsh til Chester
Chester City hentet i går kveld den tidligere Liverpool-reserven John Welsh på en måneds lån fra Hull City. Midtbanesplleren går rett inn på laget som møter Grimsby på Deva Stadium i ettermiddag. 23-åringen fikk i sin tid fire førstelagskamper i løpet av sine seks år på Anfield.

Welsh står bokført med 50 kamper for Hull, men har akkurat returnert etter et stygt benbrudd, noe som har ført til at han kun har spilt fem reservelagskamper så langt denne sesongen.