Mascherano bøtelagt

Klubben har bøtelagt Mascherano etter at han tidligere i dag innrømte upassende oppførsel. Boten skal være på 100,000, og han har godtatt den. Blå kaptein mener Liverpool har underprestert.

Liverpool Daily Post melder altså i ettermiddag at Javier Mascherano vil bli bøtelagt av klubben, etter det røde kortet og oppførselen hans under kampen mot Manchester United forrige søndag. Argentineren har innrømt ovenfor FA at oppførselen av upassende, og man venter nå på om han vil få ytterligere suspensjon, ut over den ene kampen han automatisk må stå over. Boten fra klubben skal lyde på 100.000 pund, noe som tilsvarer to ukelønninger.

- Javier er veldig profesjonell, og han vet at han har gjort en feil. Han beklagde ovenfor lagkameratene, supporterne, og har nå også beklaget til dommeren, sier manager Benítez.

- Han aksepterer det faktum at han var utav kontroll etter utvisningen, og har sagt unnskyld til dommeren for det. Jeg har også pratet med han, og fortalt at han vil bli bøtelagt av klubben. Han aksepterer boten, og vil donere pengene til veldedighet.

- Nå ønsker vi en personlig høring. Det er vårt første røde kort for sesongen, og vi har ikke disiplinærproblemer. Nå avventer vi utfallet av høringen, og advokatene jobber nå med det, avsluttet spanjolen.

Neville mener Liverpool har underprestert
Ingen har vært særlig mindre heldig enn Phil Neville i de siste Merseyside-derbyene. Neville er et Manchester United-produkt, og nå Evertons kaptein - så det sier seg selv at det faktum at han står med to utvisninger og et selvmål på de siste års lokaloppgjør har vært gledelig for røde supportere.

- Enkelte klubber hadde målsetning om ligagull for denne sesongen, så for dem å ende på tredje eller fjerdeplass vil være en skuffelse. Det vil bety at de har underprestert. Slik er det ikke for vår del. Vi vet at ligagull er lite sannsynlig, men for oss å få muligheten til Champions League-kvalifisering vil være stort.