Mascherano endelig klar

Etter mye fram og tilbake er Javier Mascherano klar for Liverpool FC. I ettermiddag skrev han under en fireårskontrakt. Benitez og Parry kommenterer avtalen.

Javier Mascherano har ifølge Sky Sports skrevet under en permanent fireårskontrakt med Liverpool FC. De røde måtte ut med 18 millioner pund til eierne MSI for å få sin spiller. Dermed ser en lang saga ut til å ha funnet sin utgang til det beste for alle røde supportere.

Den argentinske midtbanespilleren er - naturlig nok - veldig glad etter å ha fått avklaringen han, klubben og fansen har ventet så lenge på.
- Jeg er veldig, veldig lykkelig. Nå kan jeg konsentrere meg hundre prosent om å spille fotball. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsket å bli i Liverpool. Følelsen var god og jeg visste dette var stedet jeg ønsket å spille fotball i framtiden. Nå ønsker jeg å gjøre mitt beste, til det beste for fansen og klubben, sier Mascherano.

En annen som er svært glad, er Rafael Benitez.

- Dette har vi jobbet lenge for. Med Javier har denne klubben fått en forsikringspolise på midtbanen. Argentineren er en av verdens beste spillere og en spiller vi vil få mye glede av, sier Rafa.
Den 23 år gamle argentineren karakteriserer signeringen som høydepunktet i karrieren så langt. Det sier litt om en spiller som var toneangivende under VM i Tyskland i 2006.

- Jeg vet jeg kan vinne titler her. Det er det store for meg. Jeg ønsker å være i en klubb hvor vi kan vinne trofeer og ha suksess, sier Mascherano.

- Nå må vi være fornøyd med situasjonen. Han har vært en nøkkelspiller for oss, og han vil være en nøkkelspiller for oss i sesongene som kommer. Helt fra starten av så vi hvor god han var med en fantastisk mentalitet. Jeg har fulgt ham siden han spilte for reservene til River Plate og hans tidlige år som landslagsspiller. Han er ung, men har en fantastisk erfaring på klubb- og landslag. Vi visste alle hvilken god signering han ville bli for oss. Han er en av de beste midtbanespillerne i verden og han vil bare bli bedre. Dette er en fantastisk god nyhet for Liverpool Footballclub.

Daglig leder Rick Parry, som har jobbet hardt for å få avtalen finansiert, er også glad for at Javier endelig er rød på permanent basis.

- Vi har signert en spiller i verdensklasse på en langtidskontrakt. Jeg vet at Javier er svært godt fornøyd også fordi denne overgangssagaen har tatt alt for lang tid å få ferdig. Jeg tror denne signeringen viserr to ting; først av alt at livet i denne klubben går som vanlig til tross for alle spekulasjoner om bråk. Sist, men ikke minst demonstrerer dette at våre eiere er sterkt knyttet til denne klubben og igjen har kommet opp med de pengene som trengtes for å forsterke klubben og spillerstallen, sier Parry.