Mascherano fornøyd med tilstanden

Javier Mascherano håper at han også vil få bildet sitt med legendene på veggen om noen år, og trives sammen med Xabi Alonso sentralt på Liverpools midtbane.

På flere nettforum har man kunnet se enkelte fotografi av hvordan noen av veggene på Melwood nå har blitt dekorert, med mange store bilder av de største øyeblikkene i Liverpools historie, inkludert flere av de store kveldene i Europa, og Mascherano liker det han ser.

- Forhåpentligvis vil jeg være her på veggene om noen år. Et bilde av meg og mine lagkamerater som løfter Champions League-troféet, sier den ferske Argentina-kapteinen til Liverpool Echo.

Dersom det skal være noe håp for Mascherano om at veggene skal bli dekorert igjen i mai, må han og hans lagkamerater komme seg gjennom til sluttspillet i Champions League. Det kan de gjøre allerede i kveld.

- Vi henger med i toppen av Premier League, noe som er positivt, og vi gjør det også bra i europa. Det viktigste er laget, og vi vet at målet vårt foran hver kamp er å vinne våre dueller over hele banen. Det betyr ingenting om du spiller borte eller hjemme, for vi må bare forsøke å spille på samme måte ovenfor vore motstandere.

- Selvtilliten vår er også god, ettersom vi ikke har tapt mange kamper. Dette er en god start for alle spillerne.

Mascherano trives sammen med Xabi Alonso sentralt på midtbanen, noe som har vært en suksessoppskrift så langt denne sesongen.

- Xabi spiller veldig bra for øyeblikket, og jeg liker å spille med ham. Det er ingen overraskelse, for han er virkelig en god spiller. Han er en av de beste midtbanespillerne i verden. Vi har spilt sammen i snart to år nå, så vi har en god forståelse med hverandre. Manageren har flere alternativer, og kan velge hvem han vil for hver kamp.

Javier er også glad for å nå ha Fernando Torres tilbake.

- Det er veldig bra for oss å ha Fernando tilbake. Han spilte mot Bolton og så en full kamp mot Fulham. Han spiller bra, og jobber hardt hele tiden, med å presse motspillerne og jobbe bra for laget.

- Jeg føler vi er sterkere enn forrige sesong, og kanskje har vi flere alternativer nå. Vi har spillere som kan spille i flere posisjoner slik at manageren kan flytte dem rundt. Alle jobber hardt på trening for å få starte neste kamp. Vi har forbedret vårt lag, og jobber hardt for å utvikle oss.

- Nå har vi flere spillere som har spilt sammen i to og tre år, så forståelsen er mye bedre, og det vises på banen.

Argentineren gleder seg til en ny europacupkveld på Anfield.

- Atmosfæren her på en europacupkamp er fantastisk. Jeg har vært heldig og fått spilt store kamper her, og det er flott. Når du føler at du har supporterne bak deg slik det er her, gir deg deg mye selvtillit. Det gjør at du ønsker å vinne hver eneste kamp, avslutter Javier.