Mascherano møter Babel

Argentina spiller mot Nederland i kvartfinalen i OL, mens Brasil møter Kamerun. Hjemmekampen mot Manchester City også utsolgt hos Sabra.

En rød snart hjem
Argentina vant gruppe A i Beijing, etter at Ezequiel og Buonanotte sørget for 2-0 seier mot Serbia i dag. Javier Mascherano spilte hele kampen. Argentinerne møter dermed toeren i gruppe B til kvartfinale førstkommende lørdag, og som altså ble Nederland og Ryan Babel. Det betyr igjen at en av de røde vil bli klar for semifinale, mens Liverpool også vil kunne ønske velkommen en av sine spillere tilbake på Merseyside i en uke hvor det spilles privatlandskamper. Taperen av Mascherano og Babel bør derfor være tilgjengelig til sesongens første hjemmekamp i Premier League mot Middlesbrough 23.august.

Brasil cruiset gjennom gruppe C, og vant i ettermiddag 3-0 mot Kina. Lucas var midtbaneanker gjennom 90 minutter, mens Diego og Thiago Neves 2 scoret målene. Brassene møter dermed Kamerun i kvartfinalen.

I de to siste kvartfinalene spiller Nigeria - Elfenbenskysten og Italia - Belgia.


Utsolgte turer

Stadig flere fellesturer hos Sabra/LFCSCSB blir utsolgt. Nå melder Sabra at hjemmekampen mot Manchester City i februar også er full. Det er derfor ingen grunn til å vente for de som vurderer å bestille tur til Anfield!