Mascherano nær karantene

Javier Mascherano fikk sitt fjerde gule kort for sesongen mot Wigan. Dalglish linket til stilling som landslagsjef. Tidligere juniorspiller tilbake i engelsk fotball.

Duo må passe seg
En advarsel midtveis i 2.omgang mot Wigan gjør at Javier Mascherano nå er et gult kort unna en kamps karantene i engelsk fotball. Sammen med Jamie Carragher står nemlig argentineren med fire bookings.

Hvis man kommer i boka fem ganger innen slutten av februar betyr det altså en kamps utestengelse i engelsk liga eller cup. Suspensjonen vil tre i kraft sju dager etter det femte kortet.


Folk spiller på Kenny
Rykter i Dublin om at Kenny Dalglish vil bli ny irsk landslagsjef har gjort at oddsen har falt dramatisk hos bookmakerne på øyriket, hvis man vil satse penger på at Liverpool-legenden kommer tilbake til manageryrket.

Det irske fotballforbundet holder for tiden på med å intervjue aktuelle kandidater som skal etterfølge Steve Staunton, og Dalglish skal ikke være en av dem.


Andy Wright tilbake
Liverpools tidligere juniorspiller Andrew Wright er tilbake i engelsk fotball, etter et opphold i USA. Scunthorpe, som denne sesongen spiller i The Championship, har signert den nå 22-årige spilleren fra West Virginia University. Avtalen gjelder ut denne sesongen, med muligheter til å forlenge kontrakten.