Mascherano offisielt rød neste uke

Javier Mascherano er ventet å skrive under en permanent avtale med Liverpool FC neste uke, etter at alle parter nå er enige om en ny avtale verdt £17M.

Sky Sports News kjørte i går saken om at Liverpool hadde kjøpt Javier Mascherano, men dette ble senere benektet på Anfield.

Sky modererte seg senere ved å si at man var blitt muntlig enige om en avtale som vil binde argentineren til Merseyside fram til 2012. På en stresset kveld hvor mange klubber og spillere jobbet hardt for å fullføre avtaler innen transfervinduet ble lukket, var det imidlertid ingen hast for Liverpool siden man uansett har spilleren på lån fram til sommeren. Mascherano er samtidig ferdig med sin kontrakt etter denne sesongen slik at man kan gjøre en permanent avtale i praksis når som helst.

Liverpool Daily Post er blant de avisene som i dag skriver at man forventer at alle papirene vil være i orden en gang til neste uke. Transfersummen er oppgitt til å være £18.6M, men innpakt i dette er de £1.6M Liverpool betalte for å ha spilleren på lån i 18 måneder.