Mascherano rekker trolig Inter-kampen

De siste rapportene fra Liverpool tyder på at Javier Mascherano vil rekke tirsdagens kamp mot Inter, men det ser dårligere ut for Steve Finnan. Benitez vil snart avgjøre som Riise skal tilbys ny kontrakt.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Javier Mascherano forventes å bli skadefri i tide til å rekke tirsdagens viktige Champions League-kamp mot Inter på Giuseppe Meazza.

Rafael Benitez må imidlertid finne en erstatter for den formsterke argentineren i dagens kamp mot Newcastle. En mulighet er å kjøre inn Lucas Leiva på laget igjen og fortsette med 4-2-3-1. En annen mulighet er å legge om til 4-4-2 igjen, og kjøre inn Steven Gerrard i en vanlig sentral midtbanerolle med Dirk Kuyt eller Peter Crouch som partner til Fernando Torres på topp. Det vil i så fall gi rom til Yossi Benayoun eller Jermaine Pennant på høyreflanken.

At Mascherano ser ut til å bli skadefri i tide til Inter-kampen var den gode nyheten Daily Post brakte til torgs i dag. Den dårlige nyheten er imidlertid at Steve Finnan ikke ser ut til å rekke kampen i Italia. Lokalavisen skriver at Finnan er ute på grunn av en hamstringskade, og ikke en lyskestrekk som tidligere rapportert.

Benitez legger overfor lokalavisen ikke skjul på at han akter å bruke Fernando Torres i begge de to kommende kampene, mot Newcastle og Inter.

- Fernando kan spille i begge kampene, siteres han.

Riise fortsatt ikke tilbudt ny kontrakt
Ellers bekrefter Benitez til Daily Post at Liverpool fortsatt ikke har tilbudt John Arne Riise noen ny kontrakt, selv om sunnmøringen bare har 16 måneder igjen av sin nåværende avtale.

- Vi har ikke hatt noen samtaler med John ennå. Vi får se an situasjonen utover i sesongen. Han har enda ett år igjen av sin nåværende avtale og spiller på laget igjen nå. Vi får se. John er en fantastisk proff, så vi vil analysere situasjonen i løpet av de kommende ukene.