Mascherano spart til City

Rafa sier at han bevist verken brukte Mascherano fra start eller fra benken for å ha ham klar mot Man City. Babel med en liten skade, men ventes å være klar. Javier ser fram til å møte rival.

Rafael Benitez mer enn antyder overfor Sky Sport at Javier Mascherano spiller fra start i søndagens ligakamp i Manchester, etter at han bevist holdt igjen den lille argentineren i onsdagens kamp mot PSV. Spilleren selv gleder seg til å møte "fiender" fra Brasil. Liverpool med en skadefritropp med unntak av Philipp Degen, etter at Babel og Torres skal bli klare etter smeller mot PSV.

- Javier var kampklar, men vi hadde fire dager mellom kampen mot PSV og turen til Manchester City, slik at jeg følte at vi kunne holde igjen spilleren for kampen på søndag, forklarer Liverpools manager.

- Alle var klare, men jeg foretrakk å la Lucas komme inn for å holde igjen på midten.

- Xabi Alonso og Steven Gerrard har begge gjort det bra, slik at det ikke var behov for å benytte Mascherano mot PSV. Jeg sparte ham foran kommende kamper.

- Ryan Babel her fått en liten smell, men det er ikke alvorlig, fortsetter Rafa. - Jeg tror heller ikke det er mye galt med Fernando Torres, som også ble taklet tungt mot PSV, men han vil bli klar til helgen.

Javier Mascherano på sin side sier til Liverpools hjemmeside at han ser fram til å møte spesielt Robinho på søndag, en spiller han har møtt i mange harde oppgjør på landslaget mot rivalen Brasil.

- Jeg har spilt mot ham mange ganger, jeg kjenner godt til ham og han er en fantastisk spiller, understreker Liverpools midtbanedynamo.

- Premier League er den vanskeligste ligaen slik at det kan være at han får det vanskeligere her, men når det er sagt har han allerede spilt noen gode kamper i England.

- Vi vet at de har et godt lag og er sterkere enn i fjor. De har en god manager og blir stadig bedre.

- Jeg kan huske at alle våre kamper mot Manchester City har vært vanskelige. Vi må være forsiktige, men skal vi fortsette å være på toppen av tabellen må vi vinne.