Mascherano takker Rafa

Javier Mascherano er meget takknemlig for at Rafael Benitez lot ham få dra til OL, og vil dedikere et eventuelt gull til spanjolen. Dirk Kuyt tror formen er like om hjørnet.

Javier Mascherano uttaler til Liverpool Echo at han ønsker å vinne olympisk gull til ære for Rafael Benitez i morgen. Midtbanespilleren har hatt en nøkkelrolle på Argentinas lag under lekene i Beijing, og han er meget takknemlig for at Liverpool-manager Benitez lot ham få delta i OL.

- Dersom jeg vinner gull ønsker jeg å dedikere suksessen til Rafa. Han er en veldig viktig person i mitt liv. Jeg ber til Gud om at jeg kan vinne enda en gullmedalje med Liverpool, siteres 24-åringen.

Kuyt tror formen er i anmarsj

Liverpools spill i årets to første offisielle kamper, mot Standard Liege og Sunderland, var ikke all verden, men Dirk Kuyt tror at formen nå er i anmarsj.

- Årets første seriekamp er alltid tøff, og i år ble det ikke lettere av at det var en bortekamp mot Sunderland. Det viktigste for oss var å jobbe hardt og ta de tre poengene, uttaler nederlenderen til Liverpool Echo.

- Vi klarte å holde koken, og det var viktig med tanke på å få en god start. Jeg er sikker på at mange lag vil slite i Sunderland, legger han til.

- Du er aldri helt på topp når sesongen starter. Dermed må du vise ekstra karakterstyrke og samhold for å vinne kampene inntil du finner toppformen. Laget vårt har mange kvaliteter, det er bare å se på spillere som Robbie Keane og Steven Gerrard. Vi vet vi vil bli bedre.

Kuyt tror at det er fullt mulig å ta igjen forspranget som Manchester United hadde forrige sesong.

- Vi trenger ikke å bry oss med hva andre lag gjør. Alt vi behøver å gjøre er å konsentrere oss om oss selv og prøve å vinne så mange kamper som vi kan. Er vi dyktige til det vil vi ta innpå, bedyrer han.

- Vi vet vi er gode nok til det, og manageren har hentet inn nye spillere i sommer som gjør at laget bare blir bedre og bedre, avslutter hollenderen.