Mascherano tar en kamp av gangen

Javier Mascherano sier at Liverpool fortsatt kan vinne Premier League denne sesongen. Nå må de røde konsentrere seg om å fortsette å spille bra og vinne kamper.

"Den lille høvdingen" på sentral midtbane har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen, og manager og fans vil håpe at man greier å gjøre den nåværende låneavtalen til en permanent kontrakt innen neste sesong.

Spilleren selv sier han er på et lag som han fortsatt tror kan vinne årets liga, og at man spilte bra også i siste kamp mot Manchester City til tross for poengtap. 23-åringen ønsker imidlertid å fokusere på Wigan og de neste kampene heller enn å snakke om tittelmuligheter.

- Vi fortjente å vinne mot City, sier Javier til Liverpool Daily Post. - Vi hadde mange sjanser, men slik kan fotball være. Skal du vinne må du score, og det greide vi ikke. Det var en stor skuffelse.

- Jeg tror likevel ikke vi behøver å gjøre så mye mer. Vi har scoret mange mål i de siste kampene. Vi har spilt bra og vi behøver bare å fortsette slik. En spiller som Fernando Torres har scoret mange mål denne sesongen. Han klarte ikke å nette mot City, men det er ikke dermed hans feil at vi ikke vant.

- Nå må vi fokusere på neste kamp. Vi vet at vi må vinne neste kamp.

- Vi kan fortsatt vinne Premier League, men vi kan ikke hele tiden se på tabellen. Vi må bare konsentrere oss om å vinne de to-tre neste kampene. Hvis vi gjør det vil vi holde oss i nærheten av toppen.