Mascherano tvilsom til kampen i morgen

Echo melder at det er tvilsomt om Javier Mascherano blir kvitt sin lårhøne tidsnok til å spille mot Newcastle. Hyypiä på vakt mot Owen. Strenge visumregler og sofistikerte billetter i Moskva.

Liverpool Echo skriver at Javier Mascherano er tvilsom til morgendagens kamp mot Newcastle, etter lårhønen han ble påført i sluttminuttene av onsdagens kamp mot West Ham.

Det er heller ikke ventet at Daniel Agger og Andriy Voronin er klare for spill for førstelaget igjen allerede i morgen.

Sami Hyypiä benytter anledningen til å advare mot Michael Owens avslutteregenskaper før kampen.

- Selvsagt må vi holde øye med Michael, men Newcastle har også andre spillere som kan score mål og stelle i stand trøbbel for oss. Det er ikke bare Michael vi må holde øye med. Men leverer vi en like god laginnsats som mot West Ham tror jeg ikke vi trenger å bekymre oss for hvem de stiller med. Michael er uansett en stor målscorer, og vi må ta våre forholdsregler, sier midtstopperen til Liverpool Echo.

- Jeg husker at han spilte akkurat likedan på trening som han gjorde i kamp. Han var veldig rask, i tillegg til å være en god målscorer. Det er en fordel for oss at vi kjenner ham, men han kjenner også oss. Vi får se, legger han til.

- Michael var en veldig god tjener for Liverpool, og gjorde mange mål for klubben. FA-cupfinalen mot Arsenal i 2001 er antagelig det som han vil bli husket best for, ettersom han gjorde de to målene som vant cupen for oss. Men han gjorde også mål i så mange andre store kamper, og tok del i noen spesielle øyeblikk i denne klubben.

Hyypiä måtte slite reservebenken mot West Ham på onsdag, og ble imponert over hva hans lagkamerater presterte.

- Spillet mot West Ham var meget godt. Alle gjorde en god jobb og vi noterte oss for fire mål. Det var flott at Fernando fikk et nytt hat-trick. Både hans og lagets selvtillit er på topp for øyeblikket.

- Når vi møtte Newcastle på bortebane for noen måneder siden var det en av våre beste kamper denne sesongen. Nå må vi prøve å få til det samme på Anfield i morgen. Alle vet at Newcastles supportere er kravstore, og når vi startet kampen på St James' Park godt fikk hjemmelaget fansen i mot seg. Nå er det vi som har hjemmebanefordel i utgangspunktet, og det må vi prøve å dra fordel av.

- Det ideelle hadde vært å få en god start, og få fansen vår med oss. På dette stadiet i sesongen er det viktig å ta alle tre poengene. Det er det viktigste. Jeg føler meg trygg på at vi tar fjerdeplassen. Har man ikke tro på seg selv, burde man ikke spille fotball, avslutter finnen.

Strengt i Moskva
Etter fjorårets arrangørskandale i Aten tror nå UEFA at tøffere billettregler og strenge visumregler vil gjøre årets Champions League-finale i Moskva mer publikumsvennlig.

- Du kan aldri være 100% sikker, men jeg tror ikke vi får noen repetisjon av Aten i Mosvka, uttaler William Gaillard i UEFA til Reuters.

- Fans vil ikke få visum til Russland uten en offisiell kampbillett. Så enkelt vil det bli. Kravene for å få visum til Russland i denne perioden vil bli strenge. Supporterne må overnatte i Moskva kvelden etter kampen, og alle må oppgi bosted før de får visum.

- Vi forventer ikke at det blir tusenvis av fulle, billettløse supportere som samles på den Røde plass og skaper trøbbel, siteres Gaillard med klar adresse til de Liverpool-supporterne som i fjor tok seg inn på Olympiastadion i Aten med falske billetter eller uten billett i det hele tatt.

- Vi hadde et møte om dette for fire dager siden, og russerne har satt inn hypermoderne elektroniske inngangsporter. Billettene våre vil også være mer sofistikerte enn tidligere, slik at de vil bli veldig vanskelige å forfalske, avslutter han.