McAuley: - Meget god kamp

Hugh McAuley var svært fornøyd med det juniorlaget presterte mot Leeds i FA Youth Cup. Treneren roser flere spillere. Reservelagsspilleren Irwin glad for å få spilletid på juniorlaget.

Thomas Ince og Lauri Dalla Vale scoret målene da Liverpools juniorlag vant 2-1 mot Leeds i FA Youth Cup. Hugh McAuley var meget glad for hva han så på Elland Road i går.
- Jeg synes det var en veldig god forestilling. Vi kom meget godt fra oppgaven, uttaler McAuley til liverpoolfc.tv.

- Vi spilte utmerket fotball. Vi holdt meget bra på ballen. Jeg synes vi kontrollerte kampen i lange perioder. I løpet av 90 minutter skapte vi nok sjanser til å vinne mer enn 2-1.

- Det var et flott mål av Tom. Han kan gjøre slikt. Vi benyttet ham i en posisjon bak spissen. Han kom til i flere god posisjoner for oss. Han scorer mål. Det frisparket var spesielt for ham i hans første kamp i FA Youth Cup. Han kommer til å huske det.

- Dalla Valle hadde fire eller fem gode sjanser. Han var litt uheldig som ikke scoret før han nettet vinnermålet vårt. Honnør til ham for å holde det gående hele tiden. Han satte muligheten som avgjorde kampen for oss. Det er et kjennetegn på en veldig og spiss.

- Jeg synes også våre to midtstoppere, Joe Kennedy og Daniel Ayala, forsvarte seg bestemt hele kampen. De vant mange hodedueller.

- Andre Wisdom, som bare er 16, gjorde det veldig bra i sin første kamp på høyre back for oss. Han kjempet veldig bra og brukte ballen fornuftig. Christopher Buchtmann ga oss muligheter i angrep på venstresiden.

McAuley har gode minner fra FA Youth Cup. Treneren håper årets lag kommer langt denne sesongen.
- Jeg var heldig nok som fikk være manager da vi vant for første gang i 1996. Da hadde vi typer som Michael Owen og Jamie Carragher på laget. Vi har vunnet den ved to anledninger siden. Det er en flott turnering.

- Det gir de unge spillerne god erfaring og noe å se frem til når vi spiller på baner som Anfield og Elland Road. Det er også en mulighet til å vise at vi har noen brukbare spillere her.

Steven Irwin trener til daglig på Melwood. Han spilte sentralt på midtbanen sammen med Adam Pepper.
- Det var en god opptreden. Vi spilte ballen veldig bra i første omgang. Vi kunne ha ledet 5-1 til pause. Banen var i god forfatning til tross for at det snødde. Vi gjorde det veldig bra. Jeg er henrykt som fikk spille og hjelpe guttene fordi jeg har ikke fått spille mye denne sesongen, sier Irwin til liverpoolfc.tv.

- Dette er et veldig angripende lag. Vi ønsker alle å spille bra og vise alle hva vi er gode for. Jeg nyter virkelig å opplevelsen av å jobbe fulltid på Melwood. Jeg var glad da jeg fikk debuten min for reservelaget mot Newcastle forrige uke. Forhåpentligivs kan jeg vise fremgang og spille flere kamper.