McAuley retter blikket mot 2009

Liverpools U18-trener Hugh McAuley er fornøyd med sine gutter etter at man nå har gjort unna første halvdel av sesongen. Juniorene ligger på andreplass i serien, og er videre i cupen.

Juniorlaget skal ikke i aksjon igjen i offisiell kamp før i cupkampen borte mot Bristol Rovers den 15.januar, men skal spille en treningskamp fem dager tidligere.

Liverpool tapte 3-1 mot erkerivalen Manchester United i sin siste kamp før juleferien, men McAuley er likevel optimist foran 2009.

- Det er mye positivt å ta med seg inn i juleferien. Vi ligger på andreplass i akademiligaen, og ser frem til neste runde i FA Youth Cup. Første halvdel av sesongen har vært god.

- Så lenge guttene viser vinnerinnstinkt, gode holdninger og entusiasme, er det mye å se frem til. Vår jobb er å forbedre dem på sikt, og få et par av dem inn på reservelaget til Gary Ablett. Vi mener vi har en håndfull gutter som gjør gode fremskritt, og som nærmer seg et slikt mål. Det er hva vi sikter mot før sesongen er over.

- Juniorcupen er også en god mulighet for unge spillere til å vise seg frem.

Liverpool U18 var ubeseiret på sine siste fire kamper før helgens kamp mot Man Utd i Kirkby.

- Det var et skuffende resultat mot United, men kampen i seg selv var grei nok. Vi hadde gode perioder, men United kontrollerte kampen mer enn vi satte pris på og tok vare på sjansene sine. Våre gutter jobbet virkelig hardt, og på en heldigere dag hadde vi gjort et par mål, avslutter McAuley.