McCarthy fortsetter i Hamilton

Stortalentet James McCarthy har forlenget sin kontrakt med Hamilton Academicals til 2011. Hans klubb møter et Liverpool XI til treningskamp i august.

Hamilton Academical FC melder på sine offisielle nettsider at Liverpool-linkede James McCarthy har forlenget sin kontrakt med den skotske klubben til 2011. Dermed er det lite som tyder på at angriperen som har vært på prøvespill i Liverpool forlater skotsk fotball denne sommeren.

Hamilton Academicals bekrefter samtidig at de skal spille en treningskamp hjemme på New Douglas Park mot et Liverpool XI onsdag 20.august. Avspark er satt til klokken 19.45 lokal tid.

Dette er to dager etter at det samme Liverpool-laget spiller treningskamp mot Caledonian Thistle i Inverness. De røde har nemlig lovet å stille med et lag til testemonialkampen til Caledonian Thistles midtbanespiller Barry Wilson. Kampen spilles på Caledonian Stadium i Inverness mandag 18.august.

Liverpool kommer trolig til å stille med et tilnærmet reservelag i disse to kampene.

Fra før har Liverpool FC også forpliktet seg til å stille med et Liverpool XI i en treningskamp mot Peterborough den 19.juli.