Med tro på suksess

Javier Mascherano ser tilbake på nok en stor kveld i Europa for Liverpool, og mener dette vil gi laget troen på at man kan avansere til ytterligere suksess i Champions League.

Javier Mascherano stod i spissen for et Liverpool som feide de italienske mesterne Inter ut til tonene av 3-0 sammenlagt i 1/8 finalene i Champions League. Et Liverpool som stod med et poeng etter tre kamper i gruppespillet har nok en gang vist at de kan løfte seg til store høyder ute i Europa. Ingen var bedre enn den lille argentineren da man tok en sjelden skalp i Milano. Nå tror Javier at dette kan være en plattform for ny suksess i Mesterligaen.

- Dette var en av de beste kveldene og et godt resultat for laget, sier Mascherano til Liverpool Echo.

- Det var utrolig for spillerne, for supporterne og for alle tilknyttet klubben.

- Nå ønsker vi å komme enda lenger i turneringen. Vi spiller bra og selvtilliten er høy, slik at vi bare må fortsette i samme spor.

- Det spiller ingen rolle hvem vi møter i neste runde. Det vil uansett bli en vanskelig kamp for oss, men det vil også bli en vanskelig kamp for dem. Etter et resultat som dette må vi ha tro på at vi kan være i stand til å avansere ytterligere.

- Dette dreier seg om å arbeide virkelig hardt for hverandre og spille som et lag, fortsetter 23-åringen. - Det er den eneste måten du kan oppnå resultater mot lag som Barcelona og Inter Milan. Liverpool er en av de beste klubbene i verden slik at vi må også bevise det ute på banen.

- Historien til denne klubben er så spesiell, alle rundt om i verden kjenner til historien og at vi har en svært god statistikk i Europa. Vi prøver bare å gjøre vårt beste og skape mer historie.

- Vi vet samtidig at fansen til Liverpool er de beste i verden. De er fantastiske.

- Jeg vet ikke hvor mange tusen supportere som Inter hadde på stadion, men vi kunne fortsatt høre Liverpool-fansen støtte oss og synge sine sanger. Det er veldig viktig for oss å vite at vi alltid har våre fans med oss og jeg vil gjerne takke dem for støtten.