Megson tror Liverpool kan vinne ligaen

Bolton-manager Gary Megson skamroser Liverpool, og mener at de røde kan vinne ligaen. Men i dag satser hans spillere på å kjempe de røde ut av stilen med tøft fysisk spill.

Boton-manager Gary Megson uttaler seg i svært positive vendinger om motstanderen Liverpool foran ettermiddagens oppgjør på Anfield. Megson mener faktisk at de røde er det laget som mest sannsynlig vil vinne årets Premier League.

- Jeg tviler på om Liverpools form betyr noe fra eller til for oss. Vi spilte mot dem for noen uker siden, og de beviste sin klasse. Alle er komfortable med ballen, og de spiller fotball med en god del gjennombruddsstyrke. De besitter fart og styrke gjennom hele laget, slik du forventer at et slikt lag, uttaler Megson til The Bolton News.

- Jeg tviler ikke på at de kan holde seg på toppen helt til mai. Bare se på spillerne de har hentet inn, i tillegg til det faktum at de leder serien selv med flere skader på nøkkelspillere. Jamie Carragher og Steven Gerrard er fantastiske egenproduserte spillere. Gerrard er verdensklasse uansett om han spiller ute til høyre, bak en spiss eller i en ankerrolle på midtbanen. Carragher bestemte seg for å slutte med landslagsfotball, en avgjørelse du må respektere, men folk skjønner ikke hvor god han er.

Megson utelukker ikke at han kommer til å sette frimerke på Gerrard i ettermiddag.

- Jeg har benyttet frimerke på ham også tidligere, men det er vanskelig mot et lag som Liverpool, da det gir rom for andre spillere. Gerrard er hjertet i Liverpool-laget. Men ved å markere ham vil Xabi Alonso og Javier Mascherano få mer rom. Det så vi i hjemmekampen mot dem. Gerrard fikk ikke til mye i første omgang, fordi Muamba markerte ham, men de tok likevel ledelsen ved Dirk Kuyt på et innlegg. I andre omgang måtte vi prøve å kjempe oss inn i kampen igjen, og måtte forandre på taktikken. Gerrard hadde tre skudd på mål, scoret, og så plutselig ut som den verdensklassespilleren jeg alltid har hevdet han er.

- Vi må sette Liverpool under press
Bolton-kaptein Kevin Nolan mener nøkkelen til poeng på Anfield ligger i å sette Liverpool under press.

- Liverpool er et kvalitetslag, men de har press på seg til å levere varene. Det blir en tøff kamp for dem også. Vi reiser dit med en slagplan, og forhåpentligvis virker den denne gangen, uttaler scouseren til The Bolton News.

- Vi spilte bra borte mot Manchester United, og dersom vi spiller like bra nå er jeg sikker på at vi kan få et bra resultat. Liverpool har brukt millioner, ikke bare på førstelaget, med på akademispillere. Vi har to spillere som kostet mer enn £5M.

Lagkamerat Ricardo Gardner mener at tøft fysisk spill er oppskriften for å ta poeng fra Liverpool i løvens hule.

- Vi må spille tøft mot dem. Det er hva Premier League handler om. For øyeblikket ser det ut til at alle slår alle i denne ligaen. Du må være sterk, ellers vil du tape kamper, uttaler den 30 år gamle vingen.

- Den eneste måten vi kan slå Liverpool på er ved å yte 110%. Vi må spille opp mot vårt beste. Det blir ikke enkelt, det viser våre siste kamper på Anfield. Men dersom vi reiser dit med de rette holdningene og spiller opp mot vårt beste kan vi klare det. Vi kan ikke vise de for mye respekt, men må kjempe dem ut av stilen.