Megson uenig i annulleringen

Gary Megson mener det var feil å annullere Gary Cahills nettkjenning like før pause. Liverpool FC vil varemerkeregistrere Liverbird. U18 vant mini-derby.

Bolton-manager Gary Megson tar tapet med fatning, men er svært uenig i avgjørelsen om å annullere Boltons mål like før pause.
- Vi har ikke Liverpools ressurser. Vi har ikke deres fantastiske spillere, så vi måtte prøve å utnytte dødballene når disse faktorene er satt ut av spill.

- Keepere har ikke prioritet i målfeltet. De kan ikke skubbe som de vil. Kevin ble bare stående på bakken. Den eneste forseelsen jeg så, var da han ble dyttet av Reina. Jeg forventet ikke et straffepark, men jeg synes ikke målet skulle blitt annullert heller.

LFC vil varemerkeregistrere Liverbird
Liverpol FC ønsker å varemerkeregistrere Liverpools Liverbird. Klubben har allerede gjort det samme med "This is Anfield" og ordene "You'll Never Walk Alone" over klubblogoen.
- Vi snakker spesifikt om LFC-versjonen og ikke den generelle versjonen. Vi ønsker å beskytte vår versjon fordi den har blitt brukt av forfalskere, uttaler Liverpools talsmann Ian Cotton.

- Fordi klubbmerket er beskyttet, tar de ut selve fuglen. Vi har ingen intensjoner om å forfølge for eksempel Liverpool Council for deres bruk av Liverbird.

- Dersom de ser på Liverpool bys Liverbird og vår, er de markant forskjellige. De to kan på ingen måte forveksles.

- Forfalskninger koster klubben en betydelig sum penger hvert år.

- Liverbird er en del og et kjennetegn for byen. Vi kommer ikke til å fjerne oss fra det.

Cllr Flo Clucas i Liverpool Council er ikke spesielt blid på Liverpool FC og klubbeierne Hicks og Gillett.
- Dette er skandaløst. Den Liverbird tilhører alle menneskene i Liverpool, og ikke en bedrift eller organisasjon.

- Dette er et symbol for byen, og brukes ikke bare av Liverpool Council, men også av hundrevis av organisasjoner, veldedige organisasjoner, frivillige grupper og idrettslag.

- Det vil bli feil om de blir forhindret eller tiltalt for å bruke den i fremtiden.

- Vi henter straks inn juridisk rådgivning for å finne den beste fremgangsmåten for å sikre at Liverbird fortsatt er det stolte symbolet for hele byen og ikke i privat eie hos en kommersiell bedrift.

- Familien Moores ville aldri ha vurdert å stjele byens merke for kommersiell gevinst, og de nåværende eierne bør tenke seg om på nytt før de tramper på en viktig del av Liverpools arv.

U18 vant mini-derby
Liverpool U18 beseiret Everton U18 2-0 på The Academy i Kirkby. Lauri Dalla Valle og David Amoo tegnet seg på scoringslista før pause.