Megson vurderer å kjøpe Guthrie

Bolton-manager Gary Megson vil i løpet av sommeren vurdere om han skal kjøpe Danny Guthrie fra Liverpool. Det forteller han til The Bolton News.

Bolton-manager Gary Megson håper at Liverpools midtbanespiller Danny Guthrie skal spille for Wanderers også neste sesong. 21-åringen er nå tilbake i Liverpool etter å ha vært lånt ut til Bolton for hele 2007/08. Lokalavisen The Bolton News skriver imidlertid at Megson håper at Guthrie skal bli fast inventar på hans mannskap, om de røde lar midtbanespilleren gå til en pris man kan leve med på Reebok Stadium.

- Ingenting er avgjort. Danny gjorde det bra for oss. Han spilte ikke så mye før jeg kom til klubben, og jeg vet han til tider var skuffet når jeg droppet ham. Men han er en spiller med gode kvaliteter, siteres Megson.

Det var nåværende assistentmanager i Liverpool, Sammy Lee, som hentet Guthrie til Bolton på lån i fjor sommer. 21-åringen spilte 34 kamper for Wanderers, 21 av disse var ligakamper.

The Bolton News hevder at Megson vil prioritere kjøp av en spiss i sommer, men Bolton-manageren må også hente inn forsterkninger på midtbanen etter å ha frigitt trioen Campo, Stelios og Andranik.

- Danny er fortsatt en ung spiller, og en spiller vi i løpet av sommeren vil vurdere om vi skal kjøpe. Men det kan ta litt tid, avslutter Megson.