Messi roser Torres

Barcelonas stjernespiller Lionel Messi roser Liverpools angrepsess, Fernando Torres. John Aldridge kritiserer bookmakerne og mener LFC kan vinne Champions League igjen.

Messi skryter av Torres

Barcelonas argentinske stjernespiller Lionel Messi innrømmer at han helst vil unngå å møte noen av de fire Premier League-lagene i Champions League. Nå har han plukket ut Fernando Torres som mannen som kan skyte Liverpool til lagets sjette Europa Cup-trofe av gjeveste sort.

Playmakeren fra Barcelona, som skal møte tyske Schalke 04 i kvartfinalen i Champions League, tror alle de engelske lagene har muligheten til å gå hele veien i Champions League. Nå trekker han fram El Nino som de rødes største talent.

- Manchester United er veldig gode og Cristiano Ronaldo er en stor spiller som jeg har sett mye og har stor sans for. De andre lagene, Arsenal, Chelsea og Liverpool er kapable til å vinne de også, fordi de har spesielle spillere som Cesc Fabregas, Didier Drogba OG Fernando Torres, sier Lionel Messi.

De engelske lagene har også den erfaringen som skal til for å gjøre det godt i Champions League, mener argentineren, som selv er tvilsom til oppgjørene mot Schalke 04 med en skade.

 

Aldo kritiserer bookmakerne

Bookmakerne har Liverpool som femtefavoritt til å vinne Champions League. Høyst overraskende og feilaktig, mener John Aldridge.

- De har slått ut de italienske mesterne, de har vunnet turneringen flere ganger enn de andre lagene til sammen og de har stø kurs mot et nytt mesterskap. I fjor spilte Liverpool seg fram til en finale og to sesonger før det vant de hele turneringen. Det er ingen som kan matche dette, historisk sett på kort eller lang sikt. Jeg er svært overrasket over at de ikke er satt opp blant de største favorittene. Helt ærlig; jeg tror Liverpool kan vinne igjen. De spiller fotball på en måte som gjør dem svært vanskelig å slå, sier den tidligere storscoreren.

Aldridge roser Rafael Benitez og spillerne for å ha bygd opp et lag som i kamp etter kamp i Europa viser klasse-fotball.

- Laget har nå spilt på seg en selvtillit. Spillerne tror nå at de kan slå alle. Det var ikke mange som levnet Liverpool særlig håp da de ble trukket mot Internazionale Milan, men de slo de italienske mesterne komfortabelt. Dette er et veldig bra gjort, og var også veldig bra for de spillerne som tapte på juks mot Inter i 1965. 40 år er alt for lang tid å vente for rettferdighet, for spillerne som ble slått ut av Europa-cupen på en så kontroversiell måte.

John Aldridge roser Rafa for å la Steven Gerrard og Fernando Torres være så lenge på banen også etter at seieren var et faktum.

- Jeg forventet at de ville bli byttet ut og satt på benken for å se resten av kampen, men han lot dem være på banen i 90 minutter. Kanskje var han desperat etter å ha en seier på San Siro på CV-en eller kanskje han bare ville fortsette seiersrekken, som Liverpool har bygd opp de senere ukene. Uansett så var dette en fantastisk seier som bare viser at Liverpool enda en gang er kapabel til å være en reell utfordrer til en ny stor Champions League-seier, sier Aldridge.