Midtstopperne gir Rafa hodebry

Både Agger og Hyypia spilte godt mot Crewe. Benítez må vurdere om han skal splitte duoen Carragher/Skrtel. Hyypiä sikter seg inn på finale på Wembley. Finnen roser Lucas og Agger.

Daniel Agger spilte bare sin andre kamp for sesongen mot Crewe, mens Sami Hyypiä kun har vært på banen to ganger tidligere. Rafael Benítez har ellers gitt tillit til Skrtel og Carragher, men etter gårsdagens kamp vil det ikke bli noe enklere å velge midtstopperpar.
- Både Agger og Sami Hyypiä spilte godt i forsvar. Det vil bli en vanskelig avgjørelse for meg å avgjøre hvem som spiller på stopperplass. Begge spilte virkelig bra, forteller Benítez til Liverpool Daily Post.

Hyypiä drømmer om Wembley
Sami Hyypiä sikter seg inn på å nå finalen på Wembley etter at han var kaptein for de røde i 2-1-seieren mot Crewe.
- Jeg har ikke spilt på Wembley, så for meg personlig vil det være stort å komme dit og spille kamp, uttaler Hyypiä til Liverpoolfc.tv.

- Det var en bra batalje. Jeg er glad fordi ligacupen er kanskje en turnering jeg kommer til å spille. Jeg er veldig glad for å gå videre til neste runde. Forhåpentligivs vil det bety enda en kamp for meg.

- De gjorde det vanskelig, men det er alltid slik mot lag fra lavere divisjoner. De kjemper til siste slutt, og det var det som skjedde i dag.

- Kanskje kunne vi ha spilt litt bedre i andre omgang, men det var en tøff kamp. Vi er til slutt glade for avansement.

Hyypiä bruker også anledningen til å rose målscorerne Lucas Leiva og Daniel Agger.
- Det var et flott mål av Daniel. Alle vet at han har et godt tilslag på ballen. Det var et perfekt treff.

- Det er bra dersom man har målscorere i alle lagdeler på banen. Det er veldig viktig. Lucas scoret også et flott mål. Forhåpentligvis vil det gi ham selvtillit fremover.

Rafael Benítez gjorde elleve forandringer på laget som spilte uavgjort mot Stoke på lørdag. Hyypiä mener de unge spillerne klarte seg bra.
- Det var flere gutter der ute, men de har alle trent med oss. Så de bør vite hva de skal gjøre. De gjorde det veldig bra mot et veldig fysisk lag.

- Vi forsøkte å spille fotball, så det er kreditt til oss at vi fortsatte med pasningsspillet og så etter åpninger.

- Det minner meg om 2005 da ungguttene tok seg til finalen. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme.

- Vi spiller hver kamp for å vinne, så vi skal forsøke å gjøre det samme i år.