Miller advarer mot sterkt Villa

Førstelagstrener Alex Miller mener at Aston Villa er bedre enn på lenge. Martin Skrtel gleder seg til debuten. Reservelagskamp flyttet 24 timer. Sabra selger West Ham hjemme fra mandag.

Førstelagstrener Alex Miller mener at mandagens motstander, Aston Villa, har et sterkere lag enn på mange år. Man må tilbake til 2003 for å finne sist Birmingham-klubben tok poeng på Anfield. Miller er imidlertid på vakt mot laget som Martin O'Neill har bygd opp.

- Dette er trolig det beste Villa-laget som har besøkt Anfield på mange år. Det er bare å se på statistikken deres. De har spilt 10 bortekamper i år, og tapt bare en. De har også gjort mer enn 20 mål på utebane denne sesongen, noe som er meget bra, sier han til liverpoolfc.tv.

- De er raske til å kontre ved Ashley Young og Agbonlahor, men vi kommer ikke til å forandre vår spillestil av den grunn. Vi vet hvordan vi skal forsvare oss mot kontringslag. Vi har mye rutine fra dette i Champions League, der lag alltid kommer til Anfield og spiller slik, legger han til.

- Vi spiller hjemme og trenger de tre poengene. Jeg tror Villa må være mer på vakt mot oss, enn vi mot dem. De har noen gode spillere, men vi satser på å vise dem at vi er et godt lag på mandag.

Det Miller frykter mest med Villa er dødballene.

- Det er noe vi må være oppmerksomme på, fordi de legger gode dødballer, og har spillere som er veldig gode inne i feltet. Vi må jobbe med tanke på det.

Villa har som kjent 39 poeng før mandagens kamp. Akkurat samme poengsum som Liverpool.

- Vi kan ikke ta lett på lag som Villa, Everton og Manchester City. De kjemper alle med oss om en Champions League-plass. Det vil være avgjørende hvem som får til en rekke med seire nå. Det har vi klart tidligere sesonger, avslutter Miller.

Skrtel venter på debuten
Martin Skrtel gleder seg til å debutere for Liverpool, og ikke minst å spille foran The Kop. Men det er vel tvilsomt om det skjer mot Aston Villa kommende mandag. Kanskje er cupkampen mot Havant & Waterlooville neste helg et mer naturlig mål i så måte.

- Jeg er glad for å bli den første slovaken til å spille for Liverpool. Det er ikke så mange slovaker som har sluppet til i den engelske ligaen. Jeg vil gi alt for å lykkes her, sier januarkjøpet til liverpoolfc.tv.

- Jeg gleder meg veldig til å spille på Anfield. Det er en flott stadion, og Liverpool har de beste supporterne i England, ja kanskje i verden. Debuten kan ikke komme raskt nok.

- Jeg kjenner til klubbens fantastiske historie, og jeg så Champions League-finalen mot Milan i Istanbul, og den gjorde inntrykk. Slike kamper ser du ikke ofte. Jeg var sikker på at Liverpool var slått ved pause. Det som skjedde i andre omgang var fantastisk.

Rafael Benitez har sammenlignet sin siste tilvekst med Jamie Carragher, noe slovaken er smigret over.

- Jeg visste om Jamie før jeg kom til Liverpool. Han er en veldig god spiller, og det er et kompliment å bli sammenlignet med ham.

Etter at han kom til Liverpool har Skrtel jobbet hardt på Melwood for å gjenvinne matchformen, ettersom han ikke har spilt kamp på fire uker.

- Manageren har sagt at han vil gi meg tid til å bli i bedre form, og jeg vet det venter hard konkurranse om plassene her. Det er bra for klubben, og jeg vil gjøre mitt beste. Jeg jobber så hardt jeg kan for å komme med i troppen, og jeg vil også prøve å lære meg engelsk så fort som råd er, sier Liverpools nummer 37.

Ny dato for reservelagskamp
Reservelagets kamp mot Manchester City, som var terminfestet til 11.mars, er nå flyttet 24 timer, og blir spilt 12.mars. Avspark på Halliwell Jones Stadium i Warrington forblir klokken 20.00. Flyttingen er skyldes at Liverpool skal spille Champions League-kamp mot Inter på San Siro den 11.mars.

Sabra selger Liverpool v West Ham fra mandag
Liverpools hengekamp mot West Ham har nå som kjent blitt berammet til onsdag 5.mars. Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, begynner å selge sine turpakker til denne kampen fra og med mandag. Turoperatøren ber om at ingen tar kontakt med dem om denne kampen før den tid. Det vil komme informasjon om hvilke pakker man selger på www.liverpool.no.

8500
underskrifter mot Hicks og Gillett
Protestaksjonen mot Liverpools amerikanske eiere, som ble startet som en underskriftsaksjon på nettet for tre dager siden, har nå passert 8500 underskrifter.

Charnock og Wignall skifter beite
De to tidligere Liverpool-juniorene Phil Charnock og Ryan Wignall har i løpet av januar skiftet beite. Begge har sluttet seg til Unibond League North-klubben Woodley Sports. Midtbanespilleren Charnock (32), som har vært innom en lang rekke klubber siden han forlot Liverpool, kom fra Leigh RMI, mens den langt yngre spissen Wignall (18) , som ble frigitt av Liverpool sist sommer, kom fra Vauxhall Motors.