Miller takker Rafa

Alex Miller sier han står i gjeld til Rafael Benitez. Real Madrid vil ha Xabi Alonso. Liverpool ikke interessert i Keita. Bouzanis på Australia U23. Cooper ute av U17-EM. Bruna klar for semi.

Alex Miller takket Rafael Benitez da han i dag ble presentert som den nye manageren til JEF United Chiba i Japan. Skotten uttalte at han alltid vil stå i gjeld til Rafa, etter at spanjolen lot ham få forlate posten som førstelagstrener i Liverpool til fordel for en managerpost hos bunnlaget i J-League.

- Rafa forstod at jeg ønsket å jobbe som manager igjen. Spillerne forstår også hvorfor jeg forlot Liverpool, og de støttet meg da jeg forlot dem på torsdag, min siste arbeidsdag på Melwood, uttalte 58-åringen.

- Jeg trivdes med å jobbe sammen med Rafa. Han er en god trener, og vi har oppnådd mye de siste fire årene. Det var fantastisk å være førstelagstrener i en slik stor klubb. Jeg har jobbet eksepsjonelt hardt i mange år for å nå toppen, og Rafa ga meg sjansen. Jeg vil alltid stå i gjeld til ham, la han til.

Real vil ha Alonso
Marca hevder at Real Madrid skal være interessert i å sikre seg Liverpools Xabi Alonso, og hevder sågar at Rafael Benitez ikke vil stå i veien for en overgang for baskeren. Den spanske avisen påstår at Liverpool krever 28 millioner euro for midtbanespilleren, men de tror at Real vil klare å sikre seg Alonso for 24 millioner euro.  Det antydes også at Real Madrid er villige til å la Ruben De La Red gå motsatt vei for å få senket transfersummen.

Liverpool ikke ute etter Keita
Agent Pascal Boisseau fnyser av rapporter om at Liverpool skal ha kontaktet Sevilla angående midtbanespilleren Seydou Keita.

- Det er bare tull. Spilleren trives i Sevilla, og er fokusert på å hjelpe klubben til å kvalifisere seg til Champions League, uttaler agenten til setantasports.com.

Liverpools sjefsspeider Eduardo Macia avkrefter også rapportene i spansk presse om at Liverpool ønsker seg den tidligere Lens-kapteinen.

- Keita er ikke noe transfermål for oss, ettersom vi jobber med andre spillere for denne posisjonen. Han inngår ikke i våre planer. Han er en veldig god spiller, men vi er ikke ute etter ham, siteres Macia.

Bouzanis på Australia U23
17-årige Dean Bouzanis er tatt ut i Australias U23-tropp til Intercontinental Cup i Malaysia i perioden 15.-25. mai. Åtte nasjoner deltar i turneringen, og Australia møter Kroatia 16. mai, Chile 18. mai og Ghana 20. mai i gruppe B. Nigeria, Irland, Irak og Malaysia utgjør gruppe A. Semifinaler og finale spilles henholdsvis 23.  og  25. mai. Australias U23-landslagssjef, Graham Arnold, ser på turneringen som et viktig ledd i forberedelsene til sommerens OL i Beijing. Australia U23 spiller treningskamp mot Adelaide United førstkommende mandag.

Cooper fikk ikke spille da Skottland røk ut
Liverpools Alex Cooper ble sittende på innbytterbenken hele kampen da Skottland i dag tapte 2-0 for Nederland i U17-EM i Tyrkia. Skottland røk dermed ut av EM som jumbo i gruppe A, etter å ha tapt alle sine tre kamper.

Bruna ble sittende på benken da Spania sikret seg semifinaleplass
Gerardo Bruna slapp heller ikke inn fra benken da Spania slo Irland 3-1 i gruppe B. Spanjolene vant med det resultatet gruppen, og er klare for semifinale mot Nederland på tirsdag. I den andre semifinalen finner vi vertsnasjonen Tyrkia, som møter Frankrike.