Moores angrer

Ifølge Liverpool Echo skal tidligere Liverpool-eier David Moores nå angre på at han solgte klubben til George Gillett og Tom Hicks, og ikke til DIC, da han motvillig kvittet seg med arvesølvet i fjor.

Liverpool Echo skriver i dag at David Moores og Rick Parry, som styremedlemmer, skal være lite villige til å signere den refinansieringsavtalen som Tom Hicks prøver å trumfe igjennom. Hicks sin plan innebærer nemlig å påføre klubben en gjeld på flere hundre millioner pund.

Echo skriver også at Moores nå angrer på at han ikke valgte DIC i stedet for Hicks og Gillett da han solgte klubben i fjor.

Supporterne er heller ikke spesielt godt fornøyd med de amerikanske eierne om dagen. Under Luton-kampen på tirsdag var det både tilrop og bannere som i klartekst sa hva man mente om amerikanerne, samtidig som man sendte ut en bønn til DIC om hjelp. Dette skal DIC ha merket seg, ifølge Echo.

Echo skriver i dag at Liverpools fremtid nå står og balanserer på en knivsegg, og arvesølvet kan være i ferd med å skifte hender igjen.