Mot utvidet utlån for uheldige Flynn

Skader har ført til at utlånte Ryan Flynn fortsatt ikke har debutert for Wrexham. Utlånsavtalen utløper 3.januar, men blir nå sannsynligvis forlenget.

Ryan Flynn har ikke fått noen god start på sitt utlånsopphold i Conference-klubben Wrexham. Skotten kunne først i går gjennomføre den første treningsøkten sammen med sine nye lagkamerater. Midtbanespilleren skrev under låneavtalen allerede den 27.november.

- Det har vært en frustrerende periode for alle, uttaler Flynn til Wrexhams offisielle nettside.

- Jeg slet med en liten skade da jeg skrev under utlånsavtalen, men jeg måtte skrive under ettersom transferdeadline for låneavtaler var like om hjørnet.

- Mens jeg mottok behandling for skaden i Liverpool, pådro jeg meg en strekk på baksiden av låret, noe som satte meg ytterligere tilbake. Heldigvis er skadene leget nå, og jeg er endelig tilbake i Wrexham.

Flynn sluttet seg til resten av Wrexhams førstelagstropp i går, og trente også på treningsfeltet Colliers Park i formiddag. Nå håper han å komme i form så fort som mulig, slik at han kan kjempe om en plass på laget i romjulen og på nyåret.

Flynns låneavtale utløper allerede den 3.januar, men Wrexham melder på sine offisielle nettsider at den etter all sannsynlighet vil bli utvidet.