Mowbray vil gjøre livet surt for de røde

West Bromwich-manager Tony Mowbray vil forsøke å frustrere Liverpool på lørdag. Peter Walton dømmer kampen mot WBA. Billettinfo Marseille hjemme.

WBA-manager Tony Mowbray er ute etter å gjøre livet surt for Liverpool på lørdag. Han har imidlertid statistikken i mot seg. Det er nemlig over 41 år siden sist Midlands-klubben vant på Anfield.

- Liverpool fikk et dårlig resultat i helgen som var. Vårt problem blir at de neppe ønsker å tape to kamper på rad i Premier League, nå som de ligger i toppen av tabellen og føler at de har sjansen til et ligamesterskap. Jeg er temmelig sikker på at de kommer til å være veldig fokuserte på lørdag, og vil nok satse alt på å ta tre poeng, sier Mowbray til West Bromwich sitt offisielle nettsted.

- Vi sikter mot å reise dit og gi dem en nervøs kveld. Man vet aldri hvordan det vil slå ut om vi klarer å frustrere dem en stund. Vi får håpe at de undervurderer oss, og at de ikke spiller så intensivt som de kan.

- Det negative resultatet Liverpool fikk i helgen bidrar nok imidlertid til at de er ekstra skjerpet, så jeg tror nok ikke de kommer til å undervurdere oss. Det må vi bare være forberedt på.

Walton dømmer WBA-kampen
Peter Walton fra Long Buckby nær Northampton dømmer Liverpool v West Bromwich lørdag kveld. De fem kampene Walton har dømt på Anfield tidligere har samtlige endt med Liverpool-seier. Mange vil sikkert også huske Walton fra Liverpools 3-2 seier på City of Manchester Stadium tidligere i høst. Linjemenn på lørdag er Dave Richardson og Adam Watts, mens Tony Bates er fjerdedommer.

Billettinfo Marseille hjemme
Billettkontoret på Anfield har offentliggjort detaljene for billettsalget til hjemmekampen mot Marseille i Champions League den 26.november. Tidligere aksjeeiere får kjøpe billetter fra fredag 7.november til lørdag 8.november. Sesongkortholdere som også kjøpte billett til kampene mot PSV Eindhoven og Atletico Madrid slipper til tirsdag 11. og onsdag 12.november. Fankortholdere som kjøpte billett til minimum 5 hjemmekamper i Champions League sesongen 2007/08, og som også kjøpte billett til PSV Eindhoven og Atletico Madrid hjemme denne sesongen, slipper til fredag 14. og lørdag 15.november.

Dersom det er billetter igjen etter dette salget blir disse lagt ut til fankortholdere som kjøpte billetter til minimum 3 hjemmekamper i Champions League i 2007/08 og som også kjøpte billetter til PSV Eindhoven og Atletico nå i høst, fra mandag 17.november klokken 09.30. Deretter slipper fankortholdere med minimum en Champions League-kamp i fjor og begge årets hjemmekamper til samme dag klokken 13.00.