N'Gog bestod legetesten

Liverpool Echo melder at David N'Gog har bestått sin legetest på Melwood. Daniel Pacheco drømmer om å bli angrepsmakkeren til Fernando Torres.

Liverpool Echo skriver at den 19 år gamle franske spissen David N'Gog har bestått sin legetest på Melwood. Lokalavisen forventer £1.5M-overgangen fra Paris Saint-Germian fullføres i dag. Echo bekrefter at N'Gog blir en del av førstelagstroppen kommende sesong.

Pacheco håper å spille på lag med Torres
Daniel Pacheco håper han har imponert tilstrekkelig under preseason til at drømmen om å bli Fernando Torres sin angrepsmakker blir en realitet. 17-åringen har vært involvert i samtlige av førstelagets treningskamper så langt, og har dermed fått vist glimt av sitt potensial. Nå håper altså Pacheco at han kan få flere sjanser på førstelaget også etter at Torres returnerer til treningsfeltet i morgen.

- Jeg skulle ha likt å spille sammen med Torres, ettersom han er en så god spiss. Det ville ha vært veldig spesielt for meg å spille på lag med ham, uttaler den unge spanjolen til Liverpool Echo i dag.

- Det faktum at han er spansk og en stor helt for alle i mitt hjemland etter at han gjorde seiersmålet i EM-finalen, vil gjøre det enda mer spesielt. Han er en av de beste spissene som finnes, og jeg tror jeg ville ha lært mye fra å spille sammen med ham, legger Pacheco til.

- Jeg skulle også ha likt å spille på samme lag som Steven Gerrard, men dessverre måtte han reise hjem fra treningsleiren i Sveits på grunn av en skade. Jeg har imidlertid satt stor pris på å spille sammen med de andre førstelagsspillerne, og de har vært til stor hjelp for meg.

- Jeg er veldig glad for at jeg har fått sjansen til å spille sammen med disse spillerne, og fått være involvert med førstelaget under sesongoppkjøringen. Inntil manageren forteller meg noe annet vil jeg fortsette med det.

Men inntil videre drømmer altså Pacheco om å spille på topp sammen med Torres når Liverpool reiser til duoens hjemland for å møte Villarreal i sin neste treningskamp på onsdag. 17-åringen innrømmer dog at overgangen fra reservelaget til førstelaget ikke har vært enkel.

- Fotballen som førstelaget spiller er veldig forskjellig fra den jeg er vant med fra reservelaget. Konkurransefaktoren er høyere, tempoet er høyere, og du må jobbe mye hardere. Jeg gjør mitt beste, og vil fortsette slik.

- Jeg vet ikke om jeg fortsatt vil være i førstelagsdiskusjonen når sesongen starter. Jeg vet det blir tøft for meg. De spanske spillerne kommer tilbake nå, og kanskje blir det noen nye spillere i tillegg, så det blir vanskelig for meg å beholde plassen på laget.

- Men jeg vil fortsette å jobbe hardt hver dag. Jeg føler jeg spiller ganske bra, og at ting går fremover for meg. Jeg kan ikke tillate meg å slappe av nå. Det er det viktigste.