N'Gog ser ut til å bli rød

Liverpool Echo bekrefter det liverpool.no antydet i går, nemlig at Liverpool er i ferd med å kjøpe den 19 år gamle spissen David N'Gog fra Paris Saint-Germain. Prisantydning £1.5M.

I går kunne liverpool.no melde at den unge franske spissen David N'Gog var sterkt linket til Liverpool i franske medier. I dag skriver Liverpool Echo at de røde er i ferd med å kjøpe 19-åringen for £1.5M.

Alt tyder dermed på at den unge franskmannen blir den fjerde nye seniorspilleren som Rafael Benitez henter i sommer, etter Philipp Degen, Andrea Dossena og Diego Cavalieri.

Echo skriver at klubbene allerede har blitt enige om overgangsbeløpet, og Liverpool skal også ha blitt enig med N'Gog om de personlige betingelsene.

Fetteren til Jean-Alain Boumsong, som har bare ett år igjen av sin kontrakt med PSG, har klart å overbevise Liverpools speidere om at han er en kar å satse på, selv om han kun gjorde ett mål for sin klubb sist sesong. N'Gog blir nemlig beskrevet som en av de mest lovende unge spissene i fransk fotball.

N'Gog ble født i Paris-forstaden Gennevilliers den 1.april 1989. Han har kommet opp gjennom systemet til PSG, og debuterte i den franske toppserien i fjor.

Liverpool Echo forventer at de siste formalitetene rundt overgangen går i orden senere i uken, og avisen tror at N'Gog vil slutte seg til den øvrige Liverpool-troppen når de returnerer til Melwood fra sin treningsleir i Sveits på onsdag.

Liverpool har tidligere i sommer snappet opp unge spillere som Vincent Lucas Weijl og Nikola Saric, men i motsetning til disse to spillerne er N'Gog ment å gå rett inn i førstelagsstallen, ifølge Echo.

Lokalavisen skriver at Benitez er ute etter mer fart, bevegelse og variasjon i angrepet, og den 188 cm lange og 75 kg tunge spissen skal besitte de nødvendige kvalitetene i så måte.

Echo skriver også at kjøpet av N'Gog ikke vil ha noen betydning for Liverpools bud på Robbie Keane, men lokalavisen melder at det har tatt lenger tid å få fullført overgangen til iren enn de røde hadde regnet med. Ledelsen på Anfield skal imidlertid ha stor tro på at Keane blir Liverpools eiendom i løpet av uka.

Tony Barrett i Echo forventer at transferaktiviteten vil ta seg opp de kommende dagene, og hevder at Liverpool har to potensielle kjøp til i kikkerten, samtidig som flere av Liverpools egne spillere er til salgs. Journalisten hevder at Benitez vil lytte til bud både på Jermaine Pennant og Andriy Voronin. Sistnevnte skal som kjent være i søkelyset til tyske klubber.