Nemeth i A-landslagstroppen

Krisztian Nemeths gode spill for reservelaget har blitt lagt merke til i hjemlandet Ungarn, og spissen er nå innlemmet i A-landslagstroppen til privatlandskampen mot Kroatia.

Ungarns landslagssjef, Erwin Koeman, har funnet plass til Liverpools unge stjerneskudd Krisztian Nemeth i A-landslagstroppen til privatlandskampen mot Kroatia den 31.mai. Dermed kan den unge angriperen kanskje avslutte en knallsterk vårsesong med landslagsdebut.

Ungarn U19 spiller EM-kvalik
Før den tid skal imidlertid spissen i aksjon for Ungarn U19 i EM-kvalfiseringens eliterunde. Ungarn U19 møter Litauen 19.mai, Kypros 21.mai og Portugal 24.mai. Alle tre kampene spilles i ungarske Szekesfehervar. Det er plukket ut en tropp på 22 mann til disse tre kampene, og i tillegg til Nemeth er også klubbkameratene Andras Simon og Peter Gulacsi inkludert i troppen.

Brouwer i Toulon-turneringen?
Vi kan også nevne at Jordy Brouwer er med i den foreløpige troppen til Nederland U20, som teller 36 spillere, til Toulon-turneringen. Endelig 20-mannstropp tas ut fredag 16. mai. Nederland U20 møter Japan 20. mai, Chile 22. mai og vertsnasjonen Frankrike 24. mai. Semifinaler spilles 27. mai, mens bronsefinale og finale spilles 29. mai.

Gruppe A. Chile, Japan, Frankrike, Nederland
Gruppe B: Italia, USA, Elfenbenskysten, Tyrkia