Nesten hele førsteelleveren hviles?

Rafael Benitez velger trolig å hvile nesten samtlige som startet mot Chelsea i lørdagens kamp mot Birmingham. Jose Reina tror i alle fall det blir store utskiftninger på laget.

Liverpool Daily Post forventer at Rafael Benitez kommer til å hvile nesten hele det laget som spilte mot Chelsea tirsdag kveld, i helgens ligakamp mot Birmingham på St. Andrews. Chelsea skal på sin side ut i en svært viktig kamp mot Manchester United. Liverpools målvakt, Jose Reina, tror imidlertid ikke at "seriefinalen" vil ha noen stor innvirkning på onsdagens returoppgjør på Stamford Bridge.

- Chelsea har en veldig viktig kamp i helgen, og har således trolig ikke mulighet til å hvile like mange spillere som vi kan. Men når man er i tittelkampen og samtidig er i semifinalen i Champions League, føler man seg uansett ikke utslitt. Men forhåpentligvis vil kampen mot Manchester United tappe Chelsea-spillerne for litt krefter, sier en håpefull keeper.

Reina innrømmer at Chelsea nå er favoritter til å gå videre til Champions League-finalen i Moskva, men ser ikke bort i fra at de røde kan gjøre alle dystre spådommer til skamme.

- Vi er underdogs nå, det er åpenbart. Men vi har scoret på bortebane i hver kamp i Champions League denne sesongen, så hvor skulle vi ikke klare det nå og ta oss til finalen? Slik det står nå, er det ikke nok å holde nullen alene. Stamford Bridge er en vanskelig bane å spille på, og Chelsea har åpenbart et godt lag. Men vi er Liverpool. Vi har vært underdogs før, og vil være det igjen, men vi kan likevel ta oss videre til finalen, uttaler målvakten i dag.

- Vi slapp inn et mål i sluttsekundene, og det var ikke hyggelig. Vi dominerte jo hele kampen. Vi scoret først, og kunne ha ledet både 2-0 og 3-0. I stedet ble det uavgjort. Vi må nå gå for seier i returkampen, og vi må selvsagt gjøre mål.

- Jeg har holdt nullen mange ganger denne sesongen, så hvorfor skal jeg ikke klare det igjen? Men Stamford Bridge er en av de vanskeligste stedene å holde nullen. Men selv om jeg ikke klarer det, kan vi likevel klare å gå videre. Kanskje vil 1-1 holde for oss.

Et slikt resultat i returkampen vil bety en ny straffespark-konkurranse, slik semifinalen lagene i mellom ble avgjort i fjor, da Reina ble helten ved å redde to forsøk fra ellevemeteren.

- Skal jeg være ærlig, så håper jeg vi klarer dette uten å måtte ty til straffespark-konkurranse. Du vet aldri med dem. Men akkurat nå ville 1-1 ha vært et godt resultat for oss. Dersom vi hadde blitt tilbudt straffespark-konkurranse akkurat nå, hadde vi nok tatt det. Men det vil være mye mer komfortabelt både for oss og fansen om vi kunne vinne uten å måtte gå veien om ellevemeteren.

- Forhåpentligvis klarer Fernando Torres å hjelpe oss i neste uke. Han er en viktig spiller for oss i alle kamper. Han spilte ikke opp mot sitt beste på tirsdag, og han var ikke fornøyd etter kampslutt. Men han er fortsatt en meget verdifull nøkkelspiller for vårt lag. Han har spilt fantastisk hele sesongen, og jeg håper er tilbake på sitt høyeste nivå igjen på onsdag.

- Manageren sa etter tirsdagens kamp at det fortsatt er 90 minutter som gjenstår, og at vi må ha tro på at vi kan klare dette.