Newcastle bekrefter Guthrie-overgang

Newcastle United bekrefter i aften gjennom sitt offisielle nettsted at de har sluttført kjøpet av Liverpools Danny Guthrie for en sum som stadig ikke nevnes.

Danny Guthries overgang til Newcastle United hevdes i kveld å være fullført. Tidligere i dag bekreftet Liverpool FC at man hadde kommet til enighet med ?The Magpies? om en overgang for 21-åringen, i tillegg til at enkelte medier også hevdet at Guthrie hadde reist til Newcastle for å gjennomgå en medisinsk test.

Nå skal imidlertid alt være i boks i handelen, og Guthrie skal ha skrevet under en kontrakt med Kevin Keegans menn, dette melder Newcastle på sin hjemmeside.

- Jeg er virkelig glad for å slutte meg til Newcastle United. Jeg er rede til å bli involvert fra starten av, og jeg kan ikke holde ut ventetiden til jeg møter guttene og kommer i gang, het det fra Guthrie overfor Newcastles offisielle hjemmeside.

Også de hvit- og sortstripedes sjef, Kevin Keegan kom med positive uttalelser i forbindelse med overgangen.

- Jeg er absolutt henrykt over at vi skaffet Danny. Han beviste hva han står for i Premier League forrige sesong, så vi vet at han kan spille på det nivået. Han har riktig alder, og er en god signering for oss.

Kjøpssummen for Guthrie er ikke opplyst.