Newcastle ute etter Riise - igjen

Newcastle er igjen ute etter John Arne Riise og forbereder et bud på 3,5 mill pund. Riises tidligere agent siktet. Owen i verdensklasse. Sir Alex vil ikke ha Liverpool-snakk før sent onsdag kveld.

Keegan ute etter Riise

Ifølge lokalaviser i Newcastle er Kevin Keegan ute etter å styrke forsvaret med Liverpools John Arne Riise. Det er sagt at budet fra Skjærene vil bli på rundt 3,5 millioner pund for Riise.

 

Keegan skal være ute etter å styrke sitt forsvar, som har hatt store problemer gjennom hele sesongen.

 

Mot Birmingham mandag slapp laget inn sesongens 57. mål. Det er sagt at en av de spillerne Newcastle-manager Keegan håper skal gjøre noe med dette kommende sesong, er John Arne Riise, som på sin side har slitt med å spille seg til fast plass for Liverpool denne sesongen.

 

Riise var linket til The Magpies også i transfervinduet i januar, men Benitez valgte å beholde sunnmøringen.

 

Men dersom Keegan holder de svart-hvite i Premier League, så er det ventet at han vil få mye penger å kjøpe for fra eieren, Mike Ashley.

 

Baardsen fnyer av bedragerianklager

John Arne Riises tidligere agent, Einar Baardsen, fnyser av anklagene om bedrageri. I VG i dag hevdes det at Riise skal ha gitt sin tidligere agent i oppgave å finne en ny klubb til ham da han var i Monaco og holde moren Berit unna fotballkarrieren og privatlivet hans.

 

Baardsen hevder i intervjuet at han ser det som en stor tabbe å bli Riises agent.

 

- Dessverre var jeg for opptatt av å hjelpe ham, sier Baardsen til VG.

 

Riise har tidligere hevdet at han systematisk har blitt lurt av Baardsen og svindlet for drøyt 38 millioner kroner. Eksagenten mener dette er et hensides krav. Han hevder han ble advart av trenere i Monaco og agentkolleger mot å samarbeide med ålesunderen, angivelig på grunn av familiespenninger anført av mor Berit Riise.

 

Bostyrer har tidligere hevdet at Baardsen har underslått eller bedratt vel 15 millioner kroner fra Riise. Politiet har avsluttet etterforskningen av saken, og ifølge VG er Baardsen siktet for brudd på regnskapsloven, mulig grovt underslag og bedrageri.

Gjennom sin rådgiver ønsker ikke Riise å kommentere uttalelsene fra Baardsen. Riises mor, Berit Riise og hans advokat, Ronny Lund, ønsker heller ikke å kommentere saken.

 

Owen er i verdensklasse, sier Keegan

Newcastle-manager Kevin Keegan bruker store ord når han skal vurdere sin spiss, Michael Owen. Etter at Owen scoret det viktige utlikningsmålet mot Birmingham, mener Keegan at den tidligere Liverpool-angriperen er en spiller i verdensklasse. Den lille spissen ble vraket fra Englands lag mot Sveits, men mandag scoret han, og det med landslagssjef Fabio Capello på tribunen på St. Andrews i Birmingham.

 

Ferguson vil ikke ha Liverpool-snakk ennå

Det har vært mye snakk om prestisjekampen mellom Manchester United og Liverpool kommende søndag. PÅ Anfield og Melwood er det fullt fokus på den kampen, men på Old Trafford er det lagt ned forbud mot å tenke Liverpool før etter morgendagens kamp hjemme mot Bolton.

 

- Vi må ta en kamp om gangen, så enkelt er det. Det er utrolig viktig å holde fokus. Sent onsdag kveld kan vi begynne å konsentrere oss om Liverpool, sier Sir Alex Ferguson.