Ny bitter tirade fra Warnock

I forbindelse med Liverpools kamp mot Fulham i morgen er Neil Warnock ute med nye sure oppstøt mot Rafael Benitez. Reina hyller Hyypiä. Sabra med tidlig forhåndssalg av Everton og Man Utd.

Tidligere Sheffield United-manager Neil Warnock er fortsatt svært bitter på Rafael Benitez, og gjentar nå at det var Liverpool-manageren som hadde skylden da Sheffield-klubben rykket ned fra Premier League i fjor. Det er det faktum at Liverpool hvilte spillere med tanke på Champions League-finalen da de tapte 1-0 på Craven Cottage for snart ett år siden, som får blodårene til å utvide seg kraftig i fjeset til iltre Warnock.

I morgen er det ventet at Rafa igjen vil hvile spillere med tanke på Champions Leauge, når man nok en gang reiser til Craven Cottage for å møte Fulham. Dette har tydeligvis brakt frem vonde minner hos Warnock.

- Jeg vil råde Reading, Bolton og de andre lagene som kjemper for å unngå nedrykk til ikke å forvente noen tjenester fra Liverpool. Disse lagene må gjøre det selv, om de skal holde seg i Premier League. Faktum er at Liverpool ville ha stilt med sitt sterkeste mannskap i morgen om de var utslått av Champions Leauge og trengte en seier for å sikre fjerdeplassen. Isteden forventer jeg at de stiller med et svekket mannskap mot Fulham, uttaler han til Daily Mail.

- Slik er storklubbenes mentalitet. De ivaretar sine egne interesser, og bryr seg ikke om de andre. Liverpool brydde seg ikke om Sheffield United gikk ned i fjor. De ble ikke skadelidende av den grunn. Jeg er fortsatt svært bitter etter det som skjedde i fjor, og personlig håper jeg Liverpool aldri vinner noen flere trofeer under Benitez.

- Jeg følte meg fysisk syk da jeg fikk se Liverpools lagoppstilling mot Fulham i fjor. Vi hadde sent avspark på Villa Park den dagen, og når vi så hvem Benitez hadde tatt ut, ble vi stående som spørsmålstegn. Vi hadde ikke engang hørt om disse spillerne, og flere av dem har ikke spilt for Liverpool siden. Det var en skandale, utbryter Warnock.

For ordens skyld kan vi nevne at dette var laget Liverpool benyttet mot Fulham i fjor, og som Warnock knapt dro kjensel på: Reina; Arbeloa, Hyypiä, Paletta, Insua (Finnan 75); Pennant (El Zhar 65), Alonso, Sissoko, Gonzalez (Kewell 77); Fowler, Bellamy.

Reina hyller Hyypiä
Jose Reina benytter i dag anledningen til å hylle Liverpools finske veteranstopper Sami Hyypiä. Keeperen mener at Hyypiä er en av de beste midtstopperne i verden, og skryter av hvor stabil finnen er.

- Om det ikke var for Fernando Torres, som ville jeg ha utpekt ham til "Årets spiller". Han har vært stabil gjennom hele sesongen, og når du ser ham spille kan du ikke tro at han er 34 år gammel, uttaler Reina til liverpoolfc.tv.

- Jeg er meget glad for at han har signert en ny ettårskontrakt med klubben. Spiller han like bra neste år, kan det nok vanke enda en avtale for året deretter. Folk sier at han har tempoproblemer, men jeg så ikke hurtige Adebayor ta seg forbi ham så alt for ofte.

- Sami bidrar sterkt til at min jobb blir enklere. Hele forsvaret bidrar til det. En ting folk gjerne glemmer når det gjelder Sami, er alle scoringene han bidrar med. Han vil være en viktig spiller for oss nå på tampen av sesongen.

Sabra åpner for tidlig bestilling på kampene mot Man Utd og Everton
Sabra Sportsreiser melder at de allerede fra 7.mai åpner for bestilling av noen utvalgte turer til Liverpool neste sesong. I første omgang gjelder det de to storkampene hjemme mot Manchester United og Everton.

- Bestillingen skjer direkte på vår webside. Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet om forhåndsbestilling kun gjelder for medlemmer av supporterklubben, og vi presiserer at kampdatoene for disse kampene først vil bli bekreftet når terminlisten kommer, og ikke før det, opplyser Khurrum Bhatti i Sabra Sportsreiser.