Ny kontrakt til Torres allerede nå?

Fernando Torres vil til sommeren ha fire år igjen av sin Liverpool-kontrakt, men engelske tabloider spekulerer i at spanjolen vil tilbys bedre betingelser og ny langtidskontrakt allerede nå.

Flere engelske tabloidaviser hevder i dag at Liverpool er rede til å tilby Fernando Torres en ny langtidskontrakt. Det påstås at spanjolen vil innkassere hele £6M dersom han signerer den nye avtalen. Grunnen til at Torres skal få tilbud om ny kontrakt allerede nå, skal være at de røde ønsker en slutt på Manchester Citys interesse for toppscoreren.

El Ninos agent, Jose Antonio Martini, siteres på at hans klient har mange beundrere i andre klubber, men beroliger alle røde med at Torres trives på Merseyside og akter å fortsette karrieren i Liverpool.

- Store klubber i Europa spør om Torres, men han elsker livet i Liverpool og ønsker å kjempe om ligatittelen og Champions League-trofeet med dem, sier Martini.

Ryktene om ny Torres-kontrakt kommer samtidig med at tabloidavisen Mirror antyder at Harry Redknapp ønsker å hente Jermaine Pennant til Tottenham. Avisen skriver at Rafael Benitez kan komme til å foreslå at Aaron Lennon går motsatt vei, men Liverpool må da betale noen millioner pund i mellom. Om disse ryktene har noe for seg vil kun tiden vise. Så langt har det ikke kommet noen indikasjoner fra mer sikre kilder om at det er hold i skriveriene til Mirror. Liverpool Echo skriver tvert i mot at Rafael Benitez ikke er interessert i Spurs-vingen.